Usta ben dun sordum kirsal mazot yerine gelen maZot bu arabalara olmaz dedi pompaci bende pompacinin yalancisiyim
Adapazarında bir opet bayisi yakında opetin ekodizel adı altında yeni bir yakıt çıkaracağını litresinin yaklaşık 2,5 tl olacağını söyledi, tabi bu yakıt bizim araçlara uygun olacakmı bilmiyorum, konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşımları bekliyorum
Usta ben dun sordum kirsal mazot yerine gelen maZot bu arabalara olmaz dedi pompaci bende pompacinin yalancisiyim
Eee ben hep shell den vpower dizel yerine yeni çıkan su fuelsave dizelinden alıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı görmedim. Dedikleri gibi de bayağı uzun gidiyor.
eko dizel çıkabilirde fiyatı biraz garip, 3,5 lira deseler anlarımda. gazyağı olmasın o![]()
10numara yağ veriyolar mı o fiyata?
fuelsave kırsal motorin değildir standart eurodieseldir vpower ise eurodieselin bi kademe daha temizidir bu yüzden daha performanslı deniyor gtl ise v powerın bi kademe kalitelisidir üç yakıtı yan yana getirirseniz sırasıyla kalitesine göre renkleri değişecektir yani renkler kalite arttıkça sarımsıdan daha açık renge dönüşür.Bende fuelsave alıyorum 20 yaşındayım ehliyeti aldığımdan beri 2sene gtl koydum kazık yemişim sadece motor sessizdi temiz yakıt ama fuelsavede aynı işi görüyorboşuna fazla para vermeye gerek yok
![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Pompacıların genel geçer laflarına çoğu zaman itibar etmemenizi öneririrm. Pompacının uzmanlık alanı taş çatlasın pompayı kullanmaktır. Sen şundan koy dersin koyar. Budur. Adam içindekinin uzmanı değil. Pompanın uzmanı. ( İçeriğini harbi takip, eden doğru bilgiye ulaşmış, harbi bilgili pompacılar da vardır belki onlar müstesna! Ama işi gereği içindeki bilmesi beklenmez. )
Birgün çıkar Opet derki 2.5TL eurodizelim var. Tüm eurodizel araçlar kullanabilir. O zaman gider kullanırız
Mesela Shell'de fuelsave dizele "euro dizel değil bu, koyma aracına yazık edersin" diyen yüzlerce pompacı olduğuna kalıbımı basarım!! Ülkemizde bir hastalık bu, bir şeyin başında duran, görevinin dışında o şeyle ilgili uzmanmışçasına konuşur da konuşur : P
devlet izin vermez 2.5 tl ye mazot satmayı.....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Böyle bişey imkansıza yakın bence çünkü zaten büyük kısmının vergi olduğunu sayarsak mazota para almamaları lazım.Sadece vergisi 2,5 lira eder![]()
biodizel olma ihtimali var mı acaba sanmıyorum ama...
çok zor...on numara yağ zaten hemen hemen o fiyat...
Keyif BMW'Dir...
tepedeki o fiyata sattırır mı gözünüzü seveyim.
yapmayın arkadaşlar 2.5 tl olurmu hiç mümkün değil vergisi zaten çok yüksek devlet sattırmaz yani
bende kırklarelinden yola cıkacaktım 50 tl yakıt alayım dedim shell den pompacıya fulsave istiyorum dedim adam abi yapma bu arabaya bu kullanılmaz bana gtl i önerdi bende sabahın 5 i zaten ugrasamıcam dedim ver dedimadamlar bilincsiz uzman sanırım
![]()
fuelsave tek geçerim aracıma baska yakıt koymuyorum sesi biraz fazla ama olsun yakıt çok güzel gerçekten az yakıyor sert kullanımda 6.3 sakin sürüşte 5.7 dikkat ederekte 5.4 ü şehir içinde yakalayabiliyorum
can bartu tesisleri yanındaki opette pompası hazır ama yakıt henüz gelmemiş, normal euro dizelden 10 kuruş ucuz olacakmış, shell fuelsave'e muadil olacak sanırım
bunlar bizim motora gelirmi ?
Konu omer06 tarafından (03/06/2012 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.
hayal...
Tanıdığım bir kaç tırcı abi beleşe getirdikleri mazotların litresini 3.10'dan aşağı vermiyor satmıyor bu tamamen hayal![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri