basbaya kaldırılmış bundan sonra punto ismiyle üretilcek
Fiat sitesinde punto evoya dair herhangibir bilgiye ulaşamadım,bunun anlamı nedir sizce?
Evo kalkalı 2 ay oluyor.Elde kalanlarda bitmiştir sanırım.Artık sadece punto var.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
yeni puntoların ön konsolunda pek iş yok,evonun kırmızı döşemeli konsolu üzerine tanımıyorum.
büyük yanlış malesef..
daha iisini yapmazsa, fiat bindiği dalı kesiyo.
evo aynı stilo gibi oldu işte
böyle saçmalık olur mu? arabanın degerini düsürüyorlar
arabanın değerini arttırdılar bence daha çok. var mı bordo iç döşemesi olan?
abi evom olduğu için söylemiyorum. İnceledim gördüm baktım.. yeni ürettikleri hep evodan çalma araçlar.
YAVAŞ GİDİNİZ SADECE YAVAŞ!!!
Stilo gibi oldu.İkinci elde malesef değer kaybınız olur.Fiat bu evoları öyle bir sürdüki piyasaya gazeteler tvler reklamlarından geçilmiyordu.Birden fos çıktı. yazık ettiler.
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
2011 sonunda 2012 model evo aldım daha 3200 km de ama bu fiat soğuttu beni. 41000 e aldım arabayı adamlar 5 ayda kaldırdılar sadece punto çıkarıyorlar. şimdi satmaya kalksan adam derkiseninkinin yenisi var der. anlamıyorumki nasıl bir stratejileri var. stiloyu bitirdiler reklam görmeden araba kalktı gitti. süperde arabaydı dört dörtlüktü sildiler. ama sorun fiat yöneticilerinde ekol arabalar yapıyorlar bazılarını yanlış işlerle bitiriyorlar. inşallah bu puntonunda başını yemezler. vede şuna sinirleniyorum biz salağız 41000 para veriyoruz arka yolcu için tavan lambası yok emniyet kemerlerinde yükseklik ayarı yok start stop diye bişey icat etmişler iyimi kötümü çözemedim yolda derin bir kanal var yavaşlayıp geçmem lazım durduğum anda stop edip hasta ediyor beni vs vs. bazı yönlerden 2000 bravamı geçemez ama şunuda söylemek lazım şehir içinde 500 bin yakan bravaya göre 260 270 yakıyo .
İsmail kardeşim öncelikle mrb, hemşo sayılırız, benim araç çok geliyor karabüke yüksek lisans için gelip gidiyorum, önümüzdeki günlerde final sınavı var, bi gün denk gelirsek buluşalım, ikincisi puntoya gelince sizinkinde yağmur sensörü , kararan iç dikiz aynası var ise bilin ki yeni puntolarda bunlar çıkmıyor üretilmiyor, bir avantaj daha sizinkinde diz hava yastığı varken yeni punto da yok bilginiz olsunaracınızın konforunun, yakıt cimriliğinin ve performansının tadını çıkartın iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri