farların h4 ampül kullanması (aydınlatmada h7 tip (uzun kısa ayrı, ne deniyor şimdi aklımda değil) bunun önüne bi-xenon mercek montajı ile geçmeyi planlıyorum.
kapıları bazen 4-5 seferde kapatmak zorunda olmam (garip bir tasarım, servise söylediğimde kapıların böyle olduğunu bişey yapamayacaklarını söylemişlerdi, zira şirket aracı olarak kullanan symbol var garajda, 100 bini devirmiş, özellikle şöför kapısını kapatıyorum, abartı yok, serçe parmağımla kapatabiliyorum tek harekette)
pedal kısmının yeterince geniş olmaması (özellikle sol ayağım kaput açma kolunun oradaki çıkıntıya takılıyor bazen, gerçi şimdi alıştı ayağım oralarda pek gezinmiyor)
yol sesi (medos'dan yalıtım için fiyat aldım, komple pütürlü bi malzeme ile kaplanacakmış, uygun bir zamanda yaptıracağım)
silecek fıskiyelerin ayar yapılamayacak şekilde dizayn edilmesi (bunun için bir çözüm bulamadım henüz, derme çatma bişey bulabilirim belki)
yağışlı havalarda nereden geldiğini bilmediğim bir suyun (lastikten sıçradığını düşünüyorum) aynaların görüş alanını kapatması.
sadece motor diyerek hakkını yemeyeyim, city ve yumuşak debriyaj pedalıda övgüyü hakediyor
ek: birde bagaj kapağını açarken tutacak herhangi bir yerinin olmayışı (buna yapacak bişey yok sanırım)
Konu Ziyaretçi034 tarafından (22/05/2012 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri