Temmuz ayı itibariyle Grande Puntolar 3 Yıl-100000km garantili.
2250YTL lik indirim de devam ediyor...
(Daha önceden 2 Yıl garantiliydi sanırım.Yanlışsam düzeltin lütfen)
Temmuz ayı itibariyle Grande Puntolar 3 Yıl-100000km garantili.
2250YTL lik indirim de devam ediyor...
(Daha önceden 2 Yıl garantiliydi sanırım.Yanlışsam düzeltin lütfen)
evt 2 yıl garanti fakat uzatılmış garanti diye bişey var 3 yıl daha toplam 5 yıl oluyo fakat 2 yıl bitmeden uzatmaklazım 400-500 ytl cıvarı tamamen para tuzağı aynı şikayeti 2 kez yapınca değiştirmeleri lazım ben hala direksiyondan memnun değilim hırt hırt ses yapıyo
evet ne yazıkki bizlerin 2 yıl abi sinir olucam yya yenilemek için 503ytl vermemiz lazım ben yaptırcam cünki ben güvenmiyorum
millet ömür boyu garantı yapıyor yada 10 sene bizler hala 2 yıldayız
Uzatılmış garanti vardı da Mehmet standart garanti önceden 2 yıldı.Şimdi herhangi bir ücret ödemeden 3 yıl garantiye sahip olunuyor...
Haklısın Ufuk, 2 3 derken Fiat da yakında 5 yıl standart garanti verir bence...
bence 5-10 sene sona rekeabet sayesinde 5 yıl 100000 km garanti verecekler... hyundai bu akımı başlattı ve satış rakamları ortada... ve nereden nereye geldiği ortada...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
şuan da bizim gp ler 2 yılmı 3 yılmı garantili anlamadım ?
bilgi için teşekkürler![]()
Evet ya mekanikte 2 yıl garantiden bahsediyorlardı biz aldıgımızda (2006 da).Şimdi bizi etkiliyomu bu ekstradan 1 yıllık garanti?
Temmuz dan itibaren alınan GP leri kapsıyor maalesef...
Benzinliler için uzatılmış garantinin tamamen para tuzağı olduğunu düşünüyorum. çünkü; garantiyi uzatınca bakımlara da servise gitmek gerekezek aksi halde garanti dışı olur yine... 1 sene için 500ytl vermketense 500ytl tutmicak arızalara harcarım daha iyi. benzinli 2 yaşında bir otomobil 500 den fazla masraf çıkartırsa o zaten fiatın ayıbıdır. ama dizeller için garanti almak ya da almamak kumar gibiarıza masrafları çok yüksek bunun yanında bakım ücretleride hiç de az değil.
arkadaşlar bahsettiğiniz 3 yıl garantiyi fiat finanstan kredi kullandığınız zaman FIAT FINANS size hediye diyor.
tecrübe: 12 haziran'da teslim aldık arabamızı. o güne kadar garantisinin 3 yıl olacağını düşünmüştük. aracın teslimi anında öğrendik 2 yılmış. krediyi başka bir bankadan kullanmıştık çünkü. 3 yıla uzatmak için 430 ytl civarında para talep edildi. canım sıkıldı.
az önce web sayfasına baktım. haziran ayında da aynı kampanya vardı.
Üstelik Grande Punto Temmuz’da 3 yıl veya 100.000 km'ye kadar garantili. Aracınızı Fiat Finans kredisi kullanarak alın, büyük fırsattan yararlanın.
link: []https://www.fiat.com.tr/tr/index.php?PageID=11[/] bayii ile görüşün derim. yeni alacaklara da bu konuyu pazarlık aşamasında doğrulatmasını tavsiye ederim. saygılar...
Volkan sağol bilgi için.Araç, yakıt, finansman... hepsi Koçun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri