Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Hatalı Ekspertiz!! Acil Yardım Arkadaşlar...

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

pazartesiye kadar müsade ettim kendilerine keyifleri bilir zaten evraklar avukatta telefon ettiler üzgünüz hatalıyız falan dediler her ne kadar baştan biz doğru yaptık diyip atarlansalarda elimde belge olduğunu öğrenince o ilk baştaki atarlanmaları geçti, bende avukatı aradım işleme başlamayalım şimdi dedim ama pazartesiye kadar sonuç çıkmazsa evrakları işleme aldırıcam artık geri dönüşüde olmayacak.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Öncelikle geçmiş olsun, elinizdeki belgelerde dolayı servis dava öncesi sizinle anlaşma yapmak isteyecek ki zaten sizin aracınızı biz alalım demişler sanırım size ancak burada amaç sizin aracınızı satmak istemenizdeki nedene bakılması lazım. Aracınızı satıp istediğiniz bir aracı alacaktınız şuanda servisin hatası yüzünden hem istediğiniz aracı alamadınız (500TL kaporanız da yandı) hemde aracınız elinizde kaldı (servis kıvırıp almaz ise).

Bence servis ile anlaşma yapmak yerine davayı açın çünkü bu yaptıkları hatayı belki kaç defa yapıp insanları mağdur ettiler anlaşma yoluna giderseniz emin olun bu ve buna benzer hatalar yapmaya devam edeceklerdir zira "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" ve en doğrusu da budur.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Bende dediğiniz gibi düşündüm maddi kaybımın yanında manevi kaybım çok büyük gerçekten.hem istediğim aracı alamadım hem de aracımı alacak kişinin karşısında yalancı konumuna düştüm ki adam da haklı aileme senin sözlerine güvenerek akşama yeni aracımızla eve gelcem dedim dedi çocuklar hevesle evde bekliyolardı dedi hani bu araba hatasızdı diyince servisin sayesinde bişey diyemedim.Sonra gerçeği öğrenince adamı aradım konuştum ama nafile ne kadar inandı kim bilir.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servistekiler biraz fiyatı kır adam alsın falan dedilerse, alıcı arkadaşı büyük ihtimalle tanıyorlardır size akılları sıra tezgah kurmaya çalıştılar. boşver kafanızı takmayın uğraşmayın dava falanla. burada ve bir kaç forumda, size yamuk yapan servisin verdiği ile başka servislerden aldığınız evrakları resim olarak ekleyin zaten o servisin yeteri kadar adı ortaya çıkar emin olun çok daha fazla zarar görürler...
    can gözünü seveyim yetkili serviste mühürlü imzalı belge alıyorsun,ne tanıdıgı oyunu

Onur Ö.
    Kablonet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 60

hocam aracınız dediğiniz gibi ise zaten kolayca satarsınız o aracı, servisin aracınızı alması size fazla birşey kazandırmaz kanımca. yine de siz bilirsiniz tabi sizin insafınıza kalmış artık

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

atıyorum araç 30 bin liraysa 35 versinler bu iş kapansın.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Yanlız ben o kaparoyu alan esnaf arkdaşada içerledim doğrusu..o para helal değilki..Kesinlikle siz istemeden kaparoyu olayları görünce iade etmesi gerekiyordu..Sonuçta keyfi olmadı aracı alamamanız..Sonuçta cuma günüde satmış..Birşey kaybetmemiş yani..Servisin yaptığı büyük ayıp,ama kaparo yu iade etmeyende afedersin ama nebiliyim 1 tl bile olsa geri verilmeliydi..

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atıyorum araç 30 bin liraysa 35 versinler bu iş kapansın.
    Aslında doğru diyorsunuz ama benim tek derdim var onlardan 500 TL kapora + 177 TL hatalı ekspertiz için aldıkları bedel + aracımı adama satacak olduğum fiyat bunları alacam sadece birini eksik vericek olsunlar dava hazır artık inceldiği yerden kopar.
    Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlız ben o kaparoyu alan esnaf arkdaşada içerledim doğrusu..o para helal değilki..Kesinlikle siz istemeden kaparoyu olayları görünce iade etmesi gerekiyordu..Sonuçta keyfi olmadı aracı alamamanız..Sonuçta cuma günüde satmış..Birşey kaybetmemiş yani..Servisin yaptığı büyük ayıp,ama kaparo yu iade etmeyende afedersin ama nebiliyim 1 tl bile olsa geri verilmeliydi..
    O arkadaşa ben dedim yarın alamazsam para senindir diye tükürdüğümüzü yalayamadık bidaha da hatta adam dedi sen alana kadar satılmazsa kaporan geçerli diye ama satıldı.Şimdi bakıyorum onun gibi arabada yok işin kötüsü de bu asıl.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Fiat genel müdürlükten araçta boya vs. sorun olmadığına dair yazıda elime ulaştı artık servise tanıdığımız sürenin dolmasını bekliyoruz.
    EVOEVOEVOEVOEVO

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Kaybedilen imaj bence bu istediklerinizle yerine gelmez ayrıca istediğiniz araçta satıldı.Bence bunun bedelini ödemeliler.Eğerki siz böyle bir hata yapsaydınız emin olun onlar size acımayacaktı.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaybedilen imaj bence bu istediklerinizle yerine gelmez ayrıca istediğiniz araçta satıldı.Bence bunun bedelini ödemeliler.Eğerki siz böyle bir hata yapsaydınız emin olun onlar size acımayacaktı.
    Kesinlikle haklısınız bende ilk önce dediğiniz gibi düşündüm fakat müşteri ilişkilerinden bir yetkili aradı ve öyle konuşunca o zaman cezanız şimdilik bu demiş oldum.Ama bu iyiliği de suistimal ederlerse o zaman artık yapacak bir şey kalmıyor davadan başka.Zaten bu iyi niyetim yüzünden bunlar başıma geldi hep ya neyse.
    EVOEVOEVOEVOEVO

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

aynı adiliği banada yaptılar ama kağıt almamıştım ozamanlar..imzalı kağıt almakla cok ıyı etmışsiniz..havalarından geçilmiyo servisçilerin..burunları biraz sürtülsünde görsünler..marketten domates alıyoruz sanki..onlar için ne kadar kolay bakıyo geçiyo yok şurası şöyle burası böyle...yok orjınal diyor araba pert çıkıyor
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı adiliği banada yaptılar ama kağıt almamıştım ozamanlar..imzalı kağıt almakla cok ıyı etmışsiniz..havalarından geçilmiyo servisçilerin..burunları biraz sürtülsünde görsünler..marketten domates alıyoruz sanki..onlar için ne kadar kolay bakıyo geçiyo yok şurası şöyle burası böyle...yok orjınal diyor araba pert çıkıyor
    Verdikleri sözü tutmasınlar hem de fena sürtcem ben onların burunlarını. Ekspertiz yaptırınca 150 TL istiyolar sözlü anlatıyorlar böyle saçmalık olur mu ya sen kimsinde ben senin sözüne inanacam 177 TL KDV dahil parasını verdiğinizde en kötü ihtimalle ekspertiz yapıldığına dair fatura alırsınız hatta benim gibi parasını verdim sorunlarını yazın diye diretirsen imzalı kağıt bile alırsın.
    EVOEVOEVOEVOEVO

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

ben bu ekspertiz işi kadar saçmasapan bişey görmedim.Ben adı lazım değil bi servisle 3 gün kavga ettim.120 tl paramı aldılar üstüne belge vermediler.İyi oluyo sürtülsün burunları.Milleti keriz sanıyolar.

bu arada aklıma gelmişken araçta 1 parça boya var dediler tampon boyası dökülünce anladım ki daha önceden allah bilir kez boya yemiş.
    Konu emrahisilti tarafından (17/05/2012 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    can gözünü seveyim yetkili serviste mühürlü imzalı belge alıyorsun,ne tanıdıgı oyunu
    olmuyor mu, yapmıyorlar mı sanıyorsun ki
    hadi diyelim boya makinesi farklı ölçtü fazla gösterdi boya kalınlığını tamam derim bir parçada boya çıkmış ama tavanın yarısı boyalı demek ne oluyor? bir tarafı az diğer tarafı nasıl fazla gösterir boya makinesi? hadi bunuda geçtim düzeltme var dendiyse bu gözle anlaşılır az çok.

yani oto expertiz işi içinde olmasam hata yapmışlardır derim ama hatanında sınırı var. boyalı parça gözden kaçar bunada birşey demem ama yok düzeltme var yok tavanın yarısı boyalı tırıvırı zırıvırı yani.

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Evet arkadaşlar beklenen sonuca vardık ve servisi bugün aradım yine aynı hikayelere başladılar ve biz sizin aracınızı alacaz demedik dediler bende eyvallah dedim ve pazartesi mahkemede görüşürüz dedim teli kapattım.Artık onlar düşünsün şimdi bir servisten daha ekspertiz raporu alacam onlarda birşey yok derlerse servise dava açacam yok boya kalın fabrikada iki kat boya atmışlar derlerse bu seferde fiata dava açacam ve bu arabanın sıfırını alacam insanlık yaramaz bunlara elimden geldiği kadar insani yaklaştım ama yukarda bir arkadaşımızın da dediği gibi laftan anlamayanın hakkı ("nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir'')mahkeme köşeleridir.
    EVOEVOEVOEVOEVO

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar beklenen sonuca vardık ve servisi bugün aradım yine aynı hikayelere başladılar ve biz sizin aracınızı alacaz demedik dediler bende eyvallah dedim ve pazartesi mahkemede görüşürüz dedim teli kapattım.Artık onlar düşünsün şimdi bir servisten daha ekspertiz raporu alacam onlarda birşey yok derlerse servise dava açacam yok boya kalın fabrikada iki kat boya atmışlar derlerse bu seferde fiata dava açacam ve bu arabanın sıfırını alacam insanlık yaramaz bunlara elimden geldiği kadar insani yaklaştım ama yukarda bir arkadaşımızın da dediği gibi laftan anlamayanın hakkı ("nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir'')mahkeme köşeleridir.
    hayırlısı olsun hocam bizi bilgilendirmeyi unutma..

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun hocam bizi bilgilendirmeyi unutma..
    Bütün süreçleri yazacam en sonunda SERVİSİN adını burada yazacam artık sizlerde gerekeni yaparsınız servise gereken hoşgörüyü gösterirsiniz!
    EVOEVOEVOEVOEVO

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

çok iyi oluyor bunlara.çakallar 2-3 gün süre kazanıp o sırada avukatlara danıştılar.Muhtemelen dava uzun süreceği için işlerine geliyor.Allah yardımcınız olsun.

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi oluyor bunlara.çakallar 2-3 gün süre kazanıp o sırada avukatlara danıştılar.Muhtemelen dava uzun süreceği için işlerine geliyor.Allah yardımcınız olsun.
    isterse 2 sene sürsün o arabayı zayi edecem satmayacam ama bunlarda dersini alacak bir daha da hayat boyu ekspertiz yapamayacaklar.Millet canını emanet ediyor bunlara ekspertiz yapmayı bilmeyen servis diğer işleri nasıl yapıyordur acaba.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon