Kaan yapı marketlere bir bak birde batıkent gimsada görmüştüm.
Dün bagajıma bağlattığım 12v çakmak priz ile aracım en dolu active olmaya devam ediyor. (tabi başka eklentilerde var tek fiş değil) Bagaja 3te birini kaplayacak bir buzdolabı koyayım istiyorum internette biraz araştırdım ama boyutları resimlerle pek anlaşılmıyor yazılan ölçüler sadece dolabın dış ölçülerinden ibaret iç hacmini lt olarak veriyorlar ama 12lt diyor ama 9 tane kutu kola sığar diyorlar, yorumlardada yarım lt su sığmıyor diyorlar bazı modeller için. O yüzden işi şansa bırakmaktansa görerek deneyerek almak istiyorum. Ankara içinde bu tarz buzdolabı bulacağım yer neresi var? 150tl ye kadar birşeyler almak istiyorum.
Kaan soketi serviste mi taktırdın ? Kaça taktılar ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Puntolarda zaten bagajda 12 voltluk giriş yok mu?
bagajı actıgında sol ust tarafta kalıyo. Plastık bi kapagı var. Yanı sızın modellerde var mı bılmıyorum ama benım aracımda var emınım.
tamamdır abi bakacağım mutlaka.
Kendimiz taktık diyelimParçacıdan 6.5tlye doğan slx çakmaklığı aldım. Sigorta bağlayarak hat çektik. Ki az önce matkapla işim vardı evde onu ararken kutunun içinden valeo marka citroen berlingo çakmaklığı çıktı şu an üzerindeki ürünle onu değiştireceğim. Daha sağlam olur. Valeo nihayetinde
Yeri var kendisi yok dynamic donanımlarda mevcut sanırım.
Yeri var kendisi yok dynamic donanımlarda mevcut sanırım. Bagajı açınca sol taraftaki trimin orada bagaj aydınlatmasının yanında yeri mevcut bazı activelerde tesisatıda hazır sadece çakmak alıp takmak yetiyor. Biz tesisatınıda yaptık.
Konu Budweiser tarafından (12/05/2012 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.
Yeri var sa guzel. Cok rahat takarsınız sevindim. İçine 5 6 tane bira sıgsın yeter![]()
5 6 tane budveiser olabilir ya da corona. En kotu malt olsun bizim olsun hahaha![]()
tjetsport varken üzerinde vardı bagajdaki giriş ve madem koymuşlar bir buz dolabı alayım diye düşünmüştüm cok fazla ürün araştırdım ve sonuç şuydu.
-kesinlikle ılık bir ürünü soğutmuyor soğuk koyarsanız ısısını muhafaza ediyor sadece
-içine 2-3 kutu kola veya sudan başka birşey almıyor
yorumlar hep boyleydi memnun olan bir yorum okumayınca almaktan vazgeçmiştim
umarım cidden işe yarayan bir ürün bulursun
StrucTuraL EngiNeeR
Valla umarım bulurum. Karavanlar için buzdolabı üreten firmalarınkini buldum soğutacaklarındanda eminim ama 500eurodan başlıyor kesinlikle öyle birşey alamam. O yüzden 150TL ye kadar ısısını korusa bile yeterli benim için aslına bakarsanızZaten bu jel buz paketleriylede desteklerim
Yeterki hacmi 9-10 bira alacak hacimde olsun derinliği.
kardes ben bir ara aldim sinbo dan disi kirmizi istersen sana cuzi bi rakama verirm gel gor bak isini gorurse 75 liraya veririm eski bipperde kullandik bir kere istanbula giderken ondan sonra da oylece duruyo
motorunuz sıcakken klimayı açın,kolanızı yan taraftaki kısma koyun,verin sogugu klimadan![]()
sonra bir bakın buz gibi olmuş![]()
bira şişesi sıgacagını sanmam ama![]()
dinamiklerde yeri var ama kendisi yokbir fiat klasiği
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Senlikleri bitirdik bu sene, faydali bi urun bulunursa seneye guzel olur sahsen
Hayırlı oldun. Benimde 95'lik Evomda soketine kadar vardı. 35 TL parça getirterek taktırmıştım.Ha benim arabada ışıklı makyaj ynalı Güneşlik tesisatıda çıkmıştı. Işıklı makyaj aynasınıda taktırmıştım.
Cepte para olduktan sonra benim için heryede soguk bişeyler bulunuyor buzdolabı genelde agırlık yapar benim için gerek yok umarım gönlünüze göre bişey bulursunuz.
Ben sogukları ısınmadan tüketiyorum zaten sonraki soguda en yakın buzdolabından alıyorum sıkıntı yok bütün buzdolapları cebimde![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Kartla alacağım önümüzdeki aya o şekilde düşünüyorum. Bu ay limiti doldurduk
Demokraside çare tükenmez
Valla bizim daha bitmedi yarın son Şebnem ferahla
Doğru, uzun yolculuk (bazen yazlık şehirdışı aile ziyareti vs. de götürülecek ve serin tutulması gereken şeyler için) ve piknikler için de gerekli![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri