fiyatı uygun olanlar sıcakları soğutmuyor,içine soğuk koyarsan ısısını koruyor.bizde var valide memlekete giderken insülin iğnelerini koyuyor.arkadaşımın teknesindede var balığa çıkınca içecekleri soğuk tutuyor.soğukları evde koyacaksan buzlukta kullanabilirsin buz kasetleriyle oldukça işe yarıyor.karpuzu sabah koyuyorum 7-8 saat sonra piknikte veya kumsalda buz gibi duruyor.
Black&decker diye bı markanın kol dayama kolçaklı bir modeli var on 2 koltuğun arasına koyuyorsun çakmak gözüne takip soğumasını bekliyorsun. Hatırladığım kadarıyla enlemesine yerleşimde 4 kutu Efes dark alıyor. Zorlarsan 5 kutu kola alır gibime geliyor. Cok güzeldi siyah- kırmızı renkli birseydi. İnternetten bı araştır derim
Çok tesekkurler bakiyorum hemen![]()
Kaancığım bir de bu ürüne bir göz at bakalım
Cheap 7.5L New Refrigerator Cooling and Heating Function for Car and Home - White-Blue | Everbuying.com
Baktım 240tl civarıBütçemi aşıyor bu ürün
Abi fena değil gibi duruyorda bunun gelmesi zaten 3 hafta sürer ben istanbulda olurum muhtemelen :/ Birde çin garanti olayı sıkıntı olabilir. Buradan bi mağazadan alsam daha garanti olur diye düşünüyorum. Aslında müsait bir ara çıkıp dolaşmak lazım koçtaş praktiker falan.
Eskiden araç içi buzdolapları daha anlamlıydı. şimdi heryerde tesisler dinlenme tesisleri var. ama dostlarla yapılan sohbetlerde dışarı manzara sohbetlerinde güzel olabilir![]()
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri