Araç 2006 1.3mjet dyn. ben bu şekilde geçmesini istiyorum.Ancak ruhsatta punto 1.3mjet dyn yazıyor.
Araç 2006 1.3mjet dyn. ben bu şekilde geçmesini istiyorum.Ancak ruhsatta punto 1.3mjet dyn yazıyor.
Aynı sorun ben arabayı aldığımda çıkmıştı.araç ruhsatında sadece punto 1.4 yazıyordu ve kasko bedeli düşük çıktı .araç Mersin e kayıtlı ben Ankarada emniyete gittim önce mersine gidin burdan olmaz dediler biraz ısrar edince görevli polis memuru yetkili servisten aracın modelini tam olarak gösterir belge getirin düzeltelim dedi.dedikleri gibi yaptım be belgeyi götürdüm hemen değişikliği yaptılar sağolsunlar...
senin aracının kasko kodu 052318/21750tl ama 052267/15700tl olan kasko bedelinden satış yapılmış noter bunu çok anlayamaz sizin yardımcı olmanız gerekir araç grandepunto ifadesi olmazsa 15700 grande punto diye belirttiğin durumda ise 21750tl dir kasko bedeli. 2006 yılında her iki araçtan da çıkmasından kaynaklanan bir sorun bu aslında pek sorun değil de sen sorun ediyorsun.
daha olmadı tüv den aldığın muayene kağıdını götür yine 5 dk. da düzeltir ilgili trafik.
Konu 01adanali01 tarafından (12/05/2012 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri