Ondan haber bekliyorum satilmazsa amcaogluna tum sistemi hediye edicem
Printable View
Ondan haber bekliyorum satilmazsa amcaogluna tum sistemi hediye edicem
eh çok da fark yokmuş aslında yani 4 kapıya değişilecek fark yok 4 kapı olsun varsın jant beyaz gösterge olmasın ama t-jet olsun:) linea t-jet düşünmüyor değilim ailemden dolayı.
sitenin satılık ilanlarında tertemiz t-jet linea vardı incelemenizi öneririm.
yanlıs hatırlamıyorsam ilan sahibi tonymontana
yanlış hatırlamıyormuşum :)
https://forum.grandepuntotr.com/sati...2500-kmde.html
ailesi olan ve t jet isteyene dynamic cuk oturur ..aradaki farkları ayberk yazmış zaten bir kaç ayrıntı sadece..ses sistemi de aynı sadece bagajda entegre küçük bir subwoofer var jant da yapıldımı ok dir benim gibi:)
T-Jet Sportta bir de spor süspansiyon var;)
Karartılmıs on farlar ve karartmalı ark cam ve yan camlar var. Bunlar da fabrıka cıkıslı artıları. Krom egsoz ucu var aklıma gelmıyo daha ama jantlar sanırım farklı.
Aracından aracına degısıyo bır de. Benım aracımda skydome da vae. Blue&Me sistemi cruıse kontrol var vs vs
T-jet dynamicte de multijetlerden farklı bir süspansiyon var sanırım.
Çünkü benim arabanın lastik-çamurluk mesafesi ile bir multijetin mesafesi aynı değil ve arabanın altı her yere dokunuyor. Küçük kayalar, kar kütleleri, neyi ortalarsam ortalayayım hep altını vuruyor.
Efe skydome bende de var, alırken özel siparişle alınıyor sanırım, diğer artılar da gayet güzelmiş. Mesela karartmalı camları bilmiyordum ben. Ancak benim en çok ihtiyacım olan şey cruise control :)
Sonradan takılıp takılamadığını bir şekilde öğrenip taktırmak istiyorum.