Printable View
Alıntı: emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Tjet sport ile tjet dynamic arasinda cok fark var :) ne gibi mesela bildiklerini sayar mısın??? aile olunca sportta olsa 3 kapı araç kullanışlı olmuyor maalesef:(
Alıntı: umit Nickli Üyeden Alıntı en sonunda bana da T-jet aldıracaksınız, 180 - 190 ı buldurmak için koltuktan jokey gibi destek veriyorum :whip0000: :D muhaha :D meyve suyu içiyordum, direk püskürttüm ya :D
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı ne gibi mesela bildiklerini sayar mısın??? aile olunca sportta olsa 3 kapı araç kullanışlı olmuyor maalesef:( 17inch jant hillholder esp marşpiyel koltuk döşemesi ilk aklıma gelenler.
Alıntı: emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı 17inch jant hillholder esp marşpiyel koltuk döşemesi ilk aklıma gelenler. Esp hillholder asr tum t-jettlerde standart emrahcim.
Alıntı: mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Esp hillholder asr tum t-jettlerde standart emrahcim. abi dynamiclerde yok diye biliyordum eminmisin? sportla dynamic arasındaki fark sadece kapı mı :)
Alıntı: halils2 Nickli Üyeden Alıntı ne gibi mesela bildiklerini sayar mısın??? aile olunca sportta olsa 3 kapı araç kullanışlı olmuyor maalesef:( Ses sistemi(fiat hi-fi system) jant (17 inç t-jet jant) koltuk (spor) spoiler marşpiyel gösterge (beyaz zeminli spor gösterge) benim bildiklerim bunlar
Alıntı: Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Ses sistemi(fiat hi-fi system) jant (17 inç t-jet jant) koltuk (spor) spoiler marşpiyel gösterge (beyaz zeminli spor gösterge) benim bildiklerim bunlar bide kapı :)
Alıntı: emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı abi dynamiclerde yok diye biliyordum eminmisin? sportla dynamic arasındaki fark sadece kapı mı :) Evet 4kapi t-jetlerde esp asr hillholder var cunku guclu bir alettte olmasi gereken. diger saydiklarin yok. Mesela 15''sac kapak jant koymuslar celik jant bile yok.
Alıntı: Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Ses sistemi(fiat hi-fi system) jant (17 inç t-jet jant) koltuk (spor) spoiler marşpiyel gösterge (beyaz zeminli spor gösterge) benim bildiklerim bunlar demekki t-jet göstergeyle koltuğuda ayarladım mı bende m.jet'ten t-jet'e terfi etmiş olucam :D
Alıntı: mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Evet 4kapi t-jetlerde esp asr hillholder var cunku guclu bir alettte olmasi gereken. diger saydiklarin yok. Mesela 15''sac kapak jant koymuslar celik jant bile yok. doğru söylüyorsun esp vs.. varmış. Forumda bir arkadaş 2009 tjet dynamic satıyo 21.500 e düşürmüş imkanım olsada alsam.
Alıntı: kso021 Nickli Üyeden Alıntı demekki t-jet göstergeyle koltuğuda ayarladım mı bende m.jet'ten t-jet'e terfi etmiş olucam :D motoru napıcaz :))
Alıntı: emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı motoru napıcaz :)) Kadirin motor chiplendi 120 basiyordur. Arti 6ileri vitesi var affetmez :-)
Alıntı: emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı motoru napıcaz :)) yazılımı yaptık hava filtresi geliyor katalizörü iptal ettirip komple düz boru yapılacak o zaman stock bi t-jetle deneyebiliriz...::)
Alıntı: kso021 Nickli Üyeden Alıntı yazılımı yaptık hava filtresi geliyor katalizörü iptal ettirip komple düz boru yapılacak o zaman stcok bi t-jetle deneyebiliriz...::) hala fark var benimki pahalıya çalışıyo seninki ucuz :)
Alıntı: emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı hala fark var benimki pahalıya çalışıyo seninki ucuz :) +1000 :-)
onun için uğraşıyoruz ya bu kadar:D yoksa t-jetteki tadı istesekte alamayız zaten...
Alıntı: mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı +1000 :-) benim ufaktan bir ses sistemi var burdan bir arkadaş talip oldu satılırsa senin mercekli farlar duruyorsa alıyorum
Alıntı: emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı benim ufaktan bir ses sistemi var burdan bir arkadaş talip oldu satılırsa senin mercekli farlar duruyorsa alıyorum Farlar duruyor. Diesel32 mi talip oldu :)
Aynen diesel32 vazmigecmis :))
Alıntı: emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Aynen diesel32 vazmigecmis :)) Yok vazgecmemis zaten ona ben soylemistim. Senin ses sisteminin satilik oldugunu ondan sordum demek iletisime gecmissiniz. Hayirli ne ise o olsun. :)