arkadaslar merhaba olayin sicakligiyla yaziyorum sokagimin girisinde sarhos birkac kisi yanimdan gecmeye calisirken bnm aracin arka tamponunu yaladi gecti bazi noktalarda astar kalkti siyah cikti altindan ( tampon plastigi) adamlar indi agzi icki kokuyordu adamlarin kotu niyetli degillerdi sadesece sarhoslardi hallettiririz falan dediler numarasini aldim aractan inenlerden birinin (hepsi arkadaslardi yasli basli adamlardi) telefonunu aldim cagri attim orda adamin numarasi olduguna emin oldum. pasta cila falan dediler ama astar gitmis sonucta olayin vehametinden plakasini da almayi unuttum beyaz bi polo arac oldugunu biliyorum sadece plakasi da RD gibi biseydi bidaha gorsem tanirim araci ondan soyluyorum simdi ne yapmam gerekli adam gel tamponu boyatalim dese boyatmalimiyim? rotusle buyuk olcude kapanir gibi ama adam boyatalim derse boya kac para tutar arka tampon icin adamdan ne istemeliyim rotus yaptiralim derse cevaben ne demeliyim cunku oyle rotuslu yamali gibi dursun da istemiyorum ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardim edin bi yol gosterin :/
Yer imleri