88 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 40.000-50.000 Liraya Piyasada Alınabilcek "0" Araç ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/01/2012
    Yaş
    41
    Mesajlar
    899
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

    Standart

    Alıntı evo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.
    Bilindiği üzere Punto EVO'yu Satıyorum Aracı sattıktan bir kaç ay sonrada sıfır araç almak istiyorum.Sizce ne olabilir ? Nissan Juke var aklımda fakat ön tipi biraz abartılmış gibi geliyor test etmedim bilmiyorum.Sizinde fikirlerinizi almak benim için iyi olcak.Şimdiden teşekkürler.
    sana bir tavsiyem olacak: beni dinlersen sıfır araca para verme onun yerine ikinci el sıfır ayarında 2012 model 5000-10000 km'lerdeki araçlar alabilirsin sıfırından farkı birazcık kullanılması sıfır. 7-8 sıfırından daha ucuza getirirsin işi ve hiçbir şekilde zarar etmesin. neden gidip 7-8 bin fazla para veresin ki? benim bu kadar param olacak hiç düşünmeden bu söylediğim gibi yapardım. benim ki sadece bir fikir.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. """"16 Ekim İZMİR buluşması"""""
    krakercocuk tarafından İzmir forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 328
    Son Mesaj: 16/10/2011, 12:06
  2. """""Nice Mutlu Yıllara"""""
    Kriminal tarafından Doğum günü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 05/10/2010, 13:30
  3. """""Nice Mutlu Yıllara"""""
    Scottie tarafından Doğum günü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 02/10/2010, 00:11
  4. """""Nice Mutlu Yıllara"""""
    Scottie tarafından Doğum günü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 24/06/2010, 22:02
  5. Doğum Günleriniz Kutlu Olsun "medxr" ve "xmann"
    Linos tarafından Doğum günü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 23/03/2007, 16:36

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com