Alıntı ozmenomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2010 model evo active 1,3 aracımı eşimin manuel korkusu yüzünden yakın bir zamanda sanırım satışa cıkarıcaz ama yerine ne alacağıma karar veremiyorum aklımda 3 model var aslında mantığım 2010 veya 2011 honda city es diyor arac hem 6 yıl garanti hemde honda ama aklıma takılan onların otomatiği tam otomatikmi yoksa robotizemi çözemedim. birde temiz olanları lpglileri 32000 civarı sizce verilir mi o araca? ikincisi aveo sedan cok güzel ve donanımlı bir araç ama lpg takılamıyormus garantiden cıkıyormus o sebepten istemeyrekte olsa cerceve dısında birde hosuma giden ama güvenemediğim bir önceki kasa c4 ün en fullü acaba kronik problemleri neler 4 yasındaki cok masraflı olur mu kendi veya cevresinde bu aracları kullanıpta yorum yapabilecek biri varsa çok sevinirim.
2009 sonrası yeni kasalar tam otomatik. Civic gibi yani
Motoru fire'a göre daha kuvvetli ve atik, yakıt tüketimi aynıdır muhtemelen.

Ben direkt C4 der geçerdim ama Motorun LPG ile uyum problemi varmış, uyum problemi derken bir ışık yakıyor ve o arıza ışığını kapatamıyorlar. Forumlarına girip okuman gerekiyor. LPG de çalışmasında bir problem yok sanırım.

MCV şanzımanda genelde Baskı Balata ve Volan birlikte biyiyor ve yetkili serviste çok ciddi bir fiyat çıkartıyor. Dizel için Baskı Balata Volan 1800TL gibi değerler hatırlıyorum!! İyi araştırmak lazım.