hocam citroen i ben çok aşartırdım kapının önüne koyma dediler en son vazgeçtim..bence burda sana gidecek en iyi araba 2005-2006 i-vtec tam otomatik honda civic..
hocam citroen i ben çok aşartırdım kapının önüne koyma dediler en son vazgeçtim..bence burda sana gidecek en iyi araba 2005-2006 i-vtec tam otomatik honda civic..
hocam city modelini honda bile içine sindiremedi ki hiçbir hondacı sevmez o kasanın adı albea kasadır hondacılar arasında..bütün parçaları yurt dışında geliyor yan sanayisi yok pahalı..2.eli ölü olan bir modeli ama i-vtec alırsan satıyorum dediğin anda değer kaybetmeden satarsın yakıtı az servisi uygun bence benzinli alınabilecek nadir araçlardan..
2009 öncesi eski kasa. i-dsi motor var. CVT şanzıman var. Yani kayışlı, sürekli(7ileri,) şanzıman.
2009 sonrası ise 4ileri tam otomatik şanzıman var yeni kasyla birlikte
i-vtec motorla birlikte.Tam otomatiğe geçtiği için bir miktar daha fazla yakması muhtemel..
Alım satımı yavaş bir araç. Yeni kasası her ne kadar oturaklı gözükse de birçok B sınıfı araçtan zayıf olduğu söyleniyor yol tutuşu konusunda.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri