geçmiş olsun.
aslında aracın değerini düşürecek bir durum yok. önden çarpışma nedeniyle airbagler açılmamış. haliyle hatasız bir arabada nereye baksanız 7000 tl masraf gözükecek. göğüs ve airbagler değişinde sıfır gibi olacak kafanıza takmayın. eğer uzun vadede kullanmayı düşünüyorsanız aracı perte çıkartmak için sakın uğraşmayın.
airbaglerin açılmasının nedeni ataletten kaynaklanıyor. airbag beyni sensörlerden bilgi almamasına rağmen ani hız kaybı nedeniyle çarpışma algılamış. yakıt kesme devreye girdiyse tek açıklaması bu.
Allah kazadan beladan korusun.
Çok geçmiş olsun. Görünmez kaza işte.. Bozuk yollarda Demekki daha dikkatli olmak lazım
BY Turbo SPORT 150 HP
çok geçmiş olsun...
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
çok geçmiş olsun....
Çok üzüldüm.Geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın,özellikle araçta ailen olunca daha büyük sıkıntı oluyor.Bununla geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
bu nasıl bir talihsizliktir arkadaş, resmen tuzak kurulmuş gibi
bu arada airbaglerin açılması da bence çok mantıksız
ben geçen ay köpeğe çarptım, tamponum kırıldı, radyatör delinmedi
sağ köşeden çarpmıştım sürücü diz altı airbag açıldı bende de
punto sensörlerinde bir hata mı var acaba yoksa bu şekilde açılmaları normal mi?
Geçmiş olsun..Bu tip durumlarda Kesinlikle Belediyenin zararı karşılaması gerekiyor bence..
Geçmiş olsun.Kazaya baktığımda punto evoların altı yere daha mı yakın acaba diyorum.Normalde logar kapağı pek fazla yüksekte olmamasına rağmen değmiş.İki gün önce ben de gp nin altını aynen sizin gösterdiğiniz salıncak bağlantı cıvatasının olduğu yerden vurmuştum.Ben de herhangibir hasar olmamıştı.Gerçi ben dururken altını vurmuştum ve emniyet kemeri takılı değildi.
geçmiş olsun yakınlarınıza ve size bir şey olmaması sevindirici
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Geçmiş olsun.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Çok üzücü...Allah beterinden korusun, herşeyde hayır olduğunu düşünmek lazım...belediye kaşarlığından taviz vermez bence (siz yinede şikayetinizi tabiiki haklı olarak yapın)
çok geçmiş olsun bence de belediye hakkında yasal yaptırımda bulunma yoluna gidinki akıllansınlar atık ankara da aynı her yer mayın tarlası gibi. Siz e ve ailenize bişey olmamasıda en büyük teselli artık.
Can kardeşim teknik bilgiler için çok teşekkür ederim bayağı katkın oluyor bizlere .evet yakıt kesici devreye girdi bu nedenle çekici çağırdım.kaza anıda soğukkanlı idim ama 10 dk sonra biraz elllerim titredi reset atayım dedim araba çalışıyormu diye kitapçığa göre ezberlemiştim ama aklıma gelmedi o an
sizede geçmiş olsun aracın altı alçak değil,bizi tehlikeye maruz bırakan parça şase gergi demiri (viraj stabilitesi için konulmuş şaseye rijitlik veriyor).kardeşim altdan atacağına üstden kule gergisi gibi atsana
bu arada paylaşımları ile manevi deteğini esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
geçmiş olsun cana gelmesin.
Dava açacağım 1000 tl yatırmam lazım anlamadım gitti adaetde parayla
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
hocam çok çok geçmiş olsun neyseki canınıza zarar gelmemiş..inşallah en yakın zamanda daha iyi bir şekilde evonuza kavuşursunuz...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri