Yuh artık..Resmen uğraşma bizimle,der gibi..
Printable View
çok geçmiş olsun
Engin bey çok geçmiş olsun
ön yolcu hava yastığı, göğüs plastiğini yırtıp açılmaktadır. evolarda göğüsün üst kısmı alt tarafı ile yekpare değilse pekala üstteki plastiği değiştirip halledebilirler ancak grande puntolarda komple göğüs değişiyor yolcu hava yastığı patladığında. eğer ki orayı yama gibi tamir yapıp iz kalacaksa kesinlikle değiştirilmesini isteyin.
çok geçmiş olsun ya :(
geçmiş olsun belediyelerimizin hali böyle malesef
kaskoya baskı yapın perte çıkarsınlar aırbagların ikinci defa açılmama ihtimali var mahkemeye falan vercez deyin siz kazanırsınız kesinlikle.çok geçmişolsun allah beterinden saklasın.
çok geçmiş olsun üzücü bi durum =(
sabah olsun hayrolsun perte çıkmasada satacağım araya soğukluk girdi
benimde peugeot 307 'de başıma geldi aynı olay tampon kırılmadı arabayı tıklattım 2 aırbag açıldı bende sizin gibi soğuyup satmıştım.
çok geçmiş olsun. valla puntoların yere yakınlığı bana he zaman problem yaratıyor zaten.bundan sonra daha dikkatli olmak lazım..
Çok geçmiş olsun, herhnagi bir yaralanma olmaması çok sevindirici. Dava açmakte gecikmeyin kesinlikle.
çok geçmiş olsun belediyeye dava açmayın boşuna yıllar surer dava
dostum büyük geçmiş olsun, kemerler takılımıy dı? sanırım takılı olmadığında airbag ler açmıyor,
masraf kasko bedelinin %60 ıydı sanırım geçmiyorsa perte ayırmazlar, ön göğüs deki airbag kapağı değişiyor önceki pert olan aracımı kaskom ağır hasarlı satmış alan kişi sahibindene koymuştu bilenler biliyor, yolcu airbag kapağı değişmiş ve bariz renk farkı vardı...
Belki de çıkma taktığından öyleydi... Neyse dostum senin talebinden çok kasko ve ekspertizin borusu ötüyor sana bir şey soran yok, ancak kaza bireysel olduğundan rücu olayı da olmayacağından pek sanmıyorum perte çıkaracaklarını herşey servisin çıkaracağı masrafa bağlı, bana sorarsan çokta pertlik bir durum yok, ayrıca arabadan soğuyacak bir durumda yok sonuçta airbag sistemi komple değişiyor değişince açılmayacak diye bir düşünceye de kapılma,
2 airbag değişimi en fazla 2-3 bin tl ye çıkar göğüste değişmez, pert bekleme, belediye ye dava açmak mı, sonuç alırmısın bilmem ama uğraşmaya değmez onlar her türlü kılıfına uydururlar sen yatırdığın parayla ve stresinle kalırsın yollarda o kadar çok tuzak var ki ohooo tekrar çok büyük geçmiş olsun. Tamirini yaptır bin aracına bu ne ki Allah beterinden saklasın...
abi çok geçmiş olsun talihsizliğinde böylesi :S
Dünyada başka yerde var mıdır acaba 10-15cm yükseklikte logar kapaklı yollar?..elin oğlu dümdüz yol yapıyor,bizde de köstebek yuvası gibi...ya böyle kazalar oluyor ya da arabada ön düzen bozukluğu ve jant eğrilikleri oluyor.kimseye birşey olmaması güzel.Çok büyük geçmiş olsun Engin bey...
Geçmiş olsun. Geçenlerde de ben kaza yapıyordum, ucuz atlattım. Mesirelik alana gittim. Dönüşte yol park alanına dönmüş. Araçtan göz gözü görmüyor. Adama sellektör yapıyorum, üstüme üstüme geliyor. O adama söverken önüme bakmadım bir an için, son anda arabadakiler uyardıda city sayesinde anlık bir refleks ile direksiyonu çevirdim :D Tekrar tekrar geçmiş olsun.
Bizim burdada böyle logar kapağı yüzünden kaza yapan çok oldu. Hatta belediyeyi mahkemeye verdiler. Sonu ne oldu bilmiyorum.