abi bu nasıl kazadır ya..çok geçmiş olsun size bişey olmamış..
Printable View
abi bu nasıl kazadır ya..çok geçmiş olsun size bişey olmamış..
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Hepimiz böyle bir risk altındayız demek ki forumda bir arkadaşımız ikinci el araç alırken bu olaydan bahsetmişti garibime gitmişti yaşamış olduğunuz bu hadise benide korkuttu bundan sonra 2 kat dikkatli olmak lazım başka araçlardada böyle saçma olaylar yaşanıyor mu acaba?
gecmis olsun dostum
inşaallah perte ayrılır airbagler minmum 5-6.000tl altda nerde baksan 500-600tl hasar ön göğüs vs vs...
çok geçmiş olsun, araç perte ayrılsa dert, ayrılmasa dert.
pert olsa bir daha sykdome beklemek vs vs, pert olmasa çiziksiz ama airbag açık bir araç.
hayırlısı olsun, burnunuzun bile kanamamış olması tek teselli.
Çok geçmiş olsun.Benim anlamadığım bişey var bu airbag sensörleri tamponda değilmiydi alttan gelen darbeyle nasıl açılıyor.Evolarda farklı bir sensörmü koydular acaba :/
Büyük geçmiş olsun o yolu ben de 1 hafta önce 2-3 defa kullandım zig zag çizerek gidiyorum resmen çok kötü bazı yerleri..
Bu arada perte ayrılırsa sonraki alacagınız araçlarda kasko fiyatına 1se 2 fiyat çekiyolar Bilginize..
Geçmiş olsun,Allah daha büyüğünden korusun abi
benim araç birde alçaltılmış... daha da dikkat edicem artık... büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun...
Çok geçmiş olsun ama bende anlamadım gerçekten nasıl airbaglerin açıldığını :(
Geçmiş olsun.
abi çok geçmiş olsun valla bende hiçbişey anlamadım bu kazadan hadi bakalım herşey gönlünce olsun... sıkma canını cana gelceğine mala gelsin tekrar tekrar geçmiş olsun abicim...
geçmiş olsun
Çok büyük geçmiş olsun :(
cok gecmıs olsun talıhsız bı durum
Çok geçmiş olsun, görünmez kaza işte..
geçmiş olsun!
sağolun arkadaşlar saçma bir kaza max 30 kmh ile gidiyordum.aynı yerden evvelki haftada geçtim neyse artık samimi dilekleriniz için herekse çok teşekkür ederim bizimki mala oldu allah herkesi sevdiklerine bağışlasın