bende honda civic in iyi olduğunu duymuştum ancak arkadaşımın otomatik honda civic ine bindiğimde vites geçişleri çok hissediliyordu... modelini hatırlamıyorum ama hani şu uzun ince görünenler varya onlardan...
bende honda civic in iyi olduğunu duymuştum ancak arkadaşımın otomatik honda civic ine bindiğimde vites geçişleri çok hissediliyordu... modelini hatırlamıyorum ama hani şu uzun ince görünenler varya onlardan...
hocam honda otomatik vites konusunda elit markalardan sonra (bmw mercedes audi gibi) en iyi markadır..yarı otomatik değilde tam otomatik sistem kullandığı için sorunsuz bir vites..bu saydığınız araçlar içinde size en az marsaf çıkaracak çıkardıktan sonra da en az para harcayacağınız,bakımı en az para tutacak olan ve 2. eli güçlü olan araç Honda Civic..İstanbulda yaşıyorsanız size güzel bir servis bile öneririm o servis ile tanışıp ta honda dan vazgeçeni görmedim..dizeli olsa bende asla vazgeçmezdim..
Konu tayfux tarafından (29/04/2012 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.
95 320i aldığımda 8 yaşındaydı 2.5 yıl kullandım hiçbir sorun yaşamadım.kardeşim birine dokunup radyatörü deldi tofaş tan ucuzdu radyatörü.fren balataları ve disklerini aldım fiyatları gayet uygundu.3 serisi en çok satılan kasa olduğu için yan sanayiciler dahil herkes parçasını yapıyor,parça bollaşınca fiyat uygun hale geliyor.bunları bir tarafa bırakalım bmw den sonra aldığım veya kullandığım araçların hiçbirinden aynı sürüş keyfini alamadım.abartılacak bir yakıt tüketimide yok.2011 civic otomatikle kısa süre önce Bursa ya gidip geldim bmw nin 95 modelinden aldığım keyfi alamadım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri