08 civic kulanıyorum kesinlikle tavsiye ederim...
Keyif BMW'Dir...
seçenek 3 diyorum..
Arkadaşlar bi tandığımın aracı honda accord 2.0 executive 2006 model 165.000 km de otomatik vites araçta 1 parca boya var kazasız değişensiz.Anlaştık ama bu hondaların motoru nasıldır bakımları düzenli yapılmış lpg li araç kolay kolay sorun çıkarır mı acaba. yardımlarınıza ihtiyacım var acil.
EVOEVOEVOEVOEVO
Honda cıvıc
Honda Accord ile ilgili olarak linkte ki makaleyi okumani tavsiye ediyorum.
https://www.arabam.com/Test/Honda-Ac...-/Detay-294614
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
Senin yerinde olsam ilk tercihim Honda Accord, ikinci tercihim Hondo Civic olurdu. Hiç otomatik kullanmadığım için bilmiyorum ancak otomatiklerde modeli yüksek olanı tercih et. Ekspertiz yaptırmadan alma.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
accord yeni kasaysa eğer çılgın bi araba![]()
Bakımları düzenli yapılmış olsa bile sonuçta benzinli. Bakımlı dizel araç olmuş olsaydı tercih edilebilirdi. Benzinlide 120.000 kmden yukarısını tercih etme. Sorun çıkararır demiyorum yanlış anlama ancak km den dolayı satarken sıkıntı olur. Kmsi düşük (orjinal) bakımları düzenli yapılmış Accord bulursan uygun fiyata senin için daha hayırlı olur. Ancak motoru çok temizse zevk meselesi tercih edebilirsin. Bence sen biraz daha araştır yada Honda civic e yönel.
Konu ceb_58 tarafından (03/05/2012 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri