T-jet kullanan biri olarak söyliyim yakıt yönünden bahsedilen kadar ekonomik olur ancak araçtan zevk almazsınız.Ben kendi aracımı 1.5 ay benzinde kullandım az yaksın diye basmıyodum sakin kullanıyodum 37krş falan yakıyodu.1 ay olucak lpg taktıralı. 2bin km ye yaklaştım neredeyse normal kullanımda 22 krş yakıyor.Ara ara bastım bazen çok trafiğe kaldım dünde bütün gün klima açıktı 0.238 krş yaktı
Uzun lafın kısası t-jetten keyf alıcam gönlümce sürücem derseniz birde yol yapıyorsanız benzinde binmeniz sizi zorlar ama merak etmeyin lpg ile sıkıntısız kullanılıyor.BRC turbo kit takılı 1500tl+ 260 tl muayne ruhsat değişimi falan 1760 a mal oldu bana
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
evet jantı unutmusumeskı bır t-jet kullanıcısı olarak yakıt olarakta gayet mantıklı bır arac.tek dezavantajı mılletın 2.elde fıre ıle bır tutması.
t-jet sport ile t-jet dynamic arasında bildiğim farklar
T-jet sportta;
arka camlar fabrikasyon renkli(siyah)
bagajda fiat hi-fi system
spor koltuklar
spor göstergeler
17 inç jantlar
spoiler
marşpiyel
krom eksoz kafası
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
İçine sindiyse kaçırma...Al ve keyfini sür...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
Eğer söylediğiniz fiyata T-jet alacaksanız bence kaçırmayın alın. Ben şahsen T-jetlerin fire ile bir tutulmasını anlayamıyorum ve de sanmıyorum ki ileride arabamı satacak olursam, fiyatta bu kadar indirim yapayım.
Dediğiniz fiyata alabiliyorsanız bence süper, arabada gaza bastığınız andaki zevk yeter. Işıklarda, uzun yolda vs vs sizi küçük görenlerin yanından geçip gittiğinizde ve ileride onların sizi sollarken garip garip bakma hissi yeter![]()
Evet benzindeyken güncel fiyatlarla zorlayabilir, ancak LPG ile gayet mantıklı yakıyor, verdiği performans ile kıyasladığınızda gayet makul.
Şu anda Ayberk'in de söylediği fiyatlara LPG dönüşümü yaptırabilirsiniz ve ondan sonra arabanızdan daha çok zevk alacaksınız![]()
benim için ara hızlanmaları iyi olsun yeter öyle çok inat etmedikçe kimseyle trafikte kapışmam.
bakalım fiyatta tam olarak anlaşabilirsek aracı görüp almak istiyorum.
şehir içi 10lt benzin yakarım diyorsanız alın.Aracın zevkini zaten herkes anlatmış.
Araç temiz ise o fiyata t-jet süper, içinizede siniyorsa hiç düşünmeden alın derim. Bende t-jet'imi alalı 4 ay oldu çok memnunum, araç sakin kullanımda makul yakıt tüketimine sahip aslında ama malum benzin 5 tl olduaraba ne yapsın...Bende zavoli süper kit taktırdım çok memnunum hem performans hem ekonomi çok tatlı oldu, jant lastikte taktırdım daha bir güzel oldu tavsiye ederim.
bende de dynamic var ailemle rahat rahat biniyorum tek iken gazlıyorum yani hem aile işi hem spor araç
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri