hayırlısı hangisi ise o olsun diyelim.İyi geceler
Golf te baktım bu gün 1.6 Fsı otomatik, çok da temiz araba ama yakıt olayı korkuttu beni şehir içinde 10 litre benzin.. zaten t jet belimizi büktü iyice km si 450-500 e geziyodum son zamlarla.. 8-9 litre yakıyor..
eğer sizde satmayı düşünürseniz benim gibi aceleye getirmeyin. aklıma gelince canım sıkılmıyor değil ama kendimi artık tek kapı araca sığmıyan bir aile olduk diye teselli ediyorum
kısmet bakalım yarın sabah erkenden servise sokucam arabayı dedikleri gibi sadece 4 parça lokal boya varsa kaportada (tamponlar değişmiş olabilir) alacağım.
yarın buraya yazarım sonucuumarım temiz çıkar..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
hayırlısı hangisi ise o olsun diyelim.İyi geceler
Gunaydin arkadaslar, yoldayim servise gidiyorum.. şans dileyin, umarim bir supriz cikmaz, aksam Bravomun resimlerini paylasmak istiyorum,
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
umarım hayırlısı olur !!
Vatana millete ve bana hayirli olsun, bana bravo tr stickeri yollayin
Temiz cikti aldim detaylar gelecek..
temiz çıkmasına sevindim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela yaşatmasın
çok şükür hayırlı olsun cok sevindim![]()
hayırlısı olsun.gule gule kullanın.bende kardeşim için bravo takibindeyim bakalım ne olacak..
Yalniz bunun turbosu biraz sesli geldi bana yuklendigimde tjette bu kadar ses yoktu
turbo büyük abi motorda sesli olması normal![]()
Okan hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Bize de nasip olur inşallah.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
o zaman hayırlı olsun diyelim kazasız belasız inşallah...
Hayırlı olsun okan.. Etraftaki sesleri dinlemeden Kafasına koyduğunu yapan insanları severim![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Hayırlı uğurlu olsun
güle güle kazasız belasız kullan abi![]()
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
ilk izlenimlerim; bi tjet değil : ) ama gidiyor işte yakıt ölçmeye daha fırsatım olmadı ama eskisinden iyi olacağı kesin.
bu arada biz noterdeyken sağ taraftaki aynanın önündeki üçgen plastiği çalmışlarsipariş ettim 65 tl..
bir de tampondaki alt ızgara düşmüş interntten 44 tl ye muadil buldum orjinaline 120 dediler, muadil oturur mu yerine acaba ?
Konu CesSpOoL tarafından (25/04/2012 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.
Devamı gelecek![]()
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Dizel alarak en ii yaptın.
Hem yolda hemde pompada üzmez.
Kazasız sürüşler.
Hayırlı olsun kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle aramıza hoş geldin.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
Araç çok keyifli görünüyor, hayırlı olsun, güle güle ve zevkle kullanman dileğiyle kaptan..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri