Fiyatları 25.000-30.000 arası değişiyormuş..Herhalde donanıma göre...
Link...AutoXperience - Zhonghua Brilliance BS6 - Auto nieuws, rijtests en auto video's
ÖLE DEMEYINYAA BOGAZ KÖPRÜSÜ RAHATLAR INTAHAR ETMEK ISTEYENLER BUNU ALIR BIKERE DUVARA VURUR
![]()
geliştirene kadar satmasınlar.
ama arkadaşlar çin otomobil pazarını ilerde çok ciddi etkileyecektir kanımca... biz onuda yapamadık zamanında bizim akıllı yöneticilerimiz sırf adı "devrim" diye yakıtı bitti diye koskoca bi sektörün doğmasına engel olmuşlar...belki de şuan hyundai nin olduğu yerde biz olabilirdik çünkü ayna zamanda açılmış fabrikalar şimdi hyundai nerde biz nerdeyiz... biz şimdi dalga geçiyoruzda bi 10 sene sona çin otolarına binmeye başlarsak şaşmayın...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
gelişmezi piyasayı sallamazı savunan çıkabilceini pek sanmıyorum çünkü çinliler hangi sanayi koluna ellerini atsalar nerdeyse bütün ufak üreticiyi siliyolar ucuza maliyet tamam yanında kalite faktörünün düşmesini sağlıyo ama bu ilerde kalitenin artıp hala ufak fiatın olmayacaı anlamına gelmez...![]()
alper slm, ankara'dan ayrıldın mı, görmüyorum senin canavarı yollarda uzun süredir. eskiden bahçeli'de emek ankaray istasyonunda rastlıyordum, bir türlü tanışmak kısmet olmadı.
bu haberi ben acıcaktım, bir şekilde unuttum, çok iyi olmuş, eline saglık.
araba gorünüs olarak fena degil aslında bmw'nin yandan yemisine benziyor ama bu çarpışma testi aracın ne kadar tehlikeli oldugunu gosteriyor. bir arkadas kus serisi demis, onlardan da kotu muhtelen bu arac, yada aynı ayarda. sanıyorum cinliler eski uretim bantlarını satın almıslar ve onlar üstünden kurmuslar.
beklendigi demisler haberde ona guldum biraz, sonucta bir yıldızı bu kadar kotuyu kimse beklememistir herhalde.
iyimiş...
YouTube - 2007 Volvo S80 crash (40MPH)
Güzel bir sonuç.Tabi olması gerektiği gibi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri