hocam çok geçmiş olsun..sadece motor değil teker üstlerine de dikkat etmek lazım..
hocam çok geçmiş olsun..sadece motor değil teker üstlerine de dikkat etmek lazım..
Gecmis olsun engin hocam bende zamaninda birkerede 2 kediyi cignedim hala aklima geldikce vicdan azabi cekiyorum
ah be abim,binmeden lütfen kaputa tıklatın,lastiklere vurun ya. Yazık soguk havalarda motoru sıcak bulup özellikle kediler içeriye dalıyorlar.
ucuz yırtmışın bu arada abi
geçmiş olsun, önlenebilecek bir şey değil, ancak belki bundan sonra...
geçmiş olsun adaş allah beterinden korumuş :=)
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
büyük geçmiş olsun kedi içinde üzüldüm ama nerden bileceksiniz hiç bugune kadar böyle bir olay duymamıştım şaşırdım tvde aracın motorlarına sıkışan kedi köpek hatta yılan bile gördüm ama bir kedinin motorun içinde feci şekilde can vermesi olayını ilk defa duydum bundan sonra bende dikkat edeceğim
beyler cok tsk ederım oluyor ıste gercekten cok sukur bu kadarınada kı hemen arastırdım bı cok kısının basına gelıyormus hatta 5 bın tl gıbı masraflarda cıkabılıyormus rahatlıkla kı ben araba konusunda oldukca kıl adamımdır yapılacak parcayada baktım zateen belırlı bır omru varmıs en fazla 3-4 yıl araba 1.5 yıllıkken degıstı artık ıyı tarafından bakmak lazım![]()
Çok geçmiş olsun Engin.Valla aynı olayı ben yaşasam arabanın masrafından çok o kediciğe üzülür günlerce uyuyamazdım.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Geçmiş olsun.. Hayvan dedinde aklıma geldi geçen bende edremite giderken tilki parçaladım aracın altından 1-2 gün sonra koku gelince anladım olayın iğrençliğiniGittik yıkattık bitti gitti
![]()
çok üzücü bir durum benim eski arabamda başıma gelmişti renault laguna vardı malum parçalarda ateş pahası çok kötü bir durum birde hiç akılda olmayan bir nedenden olunca insan daha da kötü oluyor.. Çok geçmiş olsun
kedi köpek ezmede üstüme tanımam rekor bendedir herhalde hergun ya bır kedi ya bir kopek kesiyorum. Tabi trenle puntoyla degilgercekten cok kotu bisey bir canı almak her yasadgmda o vıcdan azabını cekıorum
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Geçmiş olsun.Kedilerde Fiat Otomobillere hasta olmalı.Benim Puntonun üstünde hergün Bir kedi dolaşıyor.Tırnakları felaket boyayı çiziyor.Bıranda aldım onuda delmişler...![]()
benim arbanın altında 4 5 kedi dün akşam gördüm yağmurdan kaçmışlar sanırım ama tuhaf tuhaf sesler geliyodu kovucaktımda dedim neyse yazıktırBaktım miaaav miaav miaaaaaaaaavv falan filan abartmıyorum rahat 5 kedi vardı belki daha fazla
![]()
Gecmis olsun abi.. Yine de ucuz atlatmis sayilirsin.. Kedinin ki de can tabi ben de cok severim ama bu gibi durumlarda yapilabilecek birsey yok.. Bazen benide cileden cikariyorlar..
Sent my iPhone using
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
sıcak yeri bulmuşlar parti veriyorlarken ani baskınla kedicikleri rahatsız etmişsin. içinden biride bu kadar olmaz diyerek intihar ettmiş.![]()
şaka bi yana geçmiş olsun. yazdığın gibi günahının bedelini servise bırakmışsın.![]()
Engin büyük geçmiş olsun Hemşehrim, Allah daha kötüsünden saklasın. Bizim burdaki kediler için en uygun yer araçlarımızın sıcak motor blokları altı. Ama suç sende adamlar tamda sıcak bir atmosfer yakalamışken partiyi yarıda kesiyorsun![]()
![]()
sanada kediyede yazık olmuş![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri