Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
55 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Ben yandım siz yanmayın!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

hocam çok geçmiş olsun..sadece motor değil teker üstlerine de dikkat etmek lazım..

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gecmis olsun engin hocam bende zamaninda birkerede 2 kediyi cignedim hala aklima geldikce vicdan azabi cekiyorum

caner eminoğlu
    caner_ege - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 165

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun engin hocam bende zamaninda birkerede 2 kediyi cignedim hala aklima geldikce vicdan azabi cekiyorum
    bir kerede 2 kedi naaptın abi sen yatcak yerin yok gibime geliyo ama

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

ah be abim,binmeden lütfen kaputa tıklatın,lastiklere vurun ya. Yazık soguk havalarda motoru sıcak bulup özellikle kediler içeriye dalıyorlar.
    ucuz yırtmışın bu arada abi

emre onur
    emreonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 36

geçmiş olsun, önlenebilecek bir şey değil, ancak belki bundan sonra...

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

geçmiş olsun adaş allah beterinden korumuş :=)
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

volkan Şimşek
    xvlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 64

büyük geçmiş olsun kedi içinde üzüldüm ama nerden bileceksiniz hiç bugune kadar böyle bir olay duymamıştım şaşırdım tvde aracın motorlarına sıkışan kedi köpek hatta yılan bile gördüm ama bir kedinin motorun içinde feci şekilde can vermesi olayını ilk defa duydum bundan sonra bende dikkat edeceğim

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ah be abim,binmeden lütfen kaputa tıklatın,lastiklere vurun ya. Yazık soguk havalarda motoru sıcak bulup özellikle kediler içeriye dalıyorlar.
    ucuz yırtmışın bu arada abi
    Alıntı emreonur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun, önlenebilecek bir şey değil, ancak belki bundan sonra...
    Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu temizlemekte ne lanet şeydir öyle ya benim merak ettiğim bravonun altında karter yokmudur bu kedi nerden girdi showroomda bakmıştım bravonun altına aha diyodumbuna kedi asla giremez meğer öyle değilmiş
    Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun adaş allah beterinden korumuş :=)
    Alıntı xvlkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun kedi içinde üzüldüm ama nerden bileceksiniz hiç bugune kadar böyle bir olay duymamıştım şaşırdım tvde aracın motorlarına sıkışan kedi köpek hatta yılan bile gördüm ama bir kedinin motorun içinde feci şekilde can vermesi olayını ilk defa duydum bundan sonra bende dikkat edeceğim

beyler cok tsk ederım oluyor ıste gercekten cok sukur bu kadarınada kı hemen arastırdım bı cok kısının basına gelıyormus hatta 5 bın tl gıbı masraflarda cıkabılıyormus rahatlıkla kı ben araba konusunda oldukca kıl adamımdır yapılacak parcayada baktım zateen belırlı bır omru varmıs en fazla 3-4 yıl araba 1.5 yıllıkken degıstı artık ıyı tarafından bakmak lazım

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Çok geçmiş olsun Engin.Valla aynı olayı ben yaşasam arabanın masrafından çok o kediciğe üzülür günlerce uyuyamazdım.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Yiğit TÜREN
    sharky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

Geçmiş olsun.. Hayvan dedinde aklıma geldi geçen bende edremite giderken tilki parçaladım aracın altından 1-2 gün sonra koku gelince anladım olayın iğrençliğini Gittik yıkattık bitti gitti

Behic ÇALBUR
    Behic ÇALBUR rederfi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 10

çok üzücü bir durum benim eski arabamda başıma gelmişti renault laguna vardı malum parçalarda ateş pahası çok kötü bir durum birde hiç akılda olmayan bir nedenden olunca insan daha da kötü oluyor.. Çok geçmiş olsun

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bugun aksam aksam moralım bozuldu...herzamnkı gıbı otoparktan aracımı aldım ılerlıyorum yaklasık 1-2 km sonra hanı bazen aracı calıstırırsınız kayıs sesı gelırya oyle bır ses geldı ve aku ısıgı yandı hemen stop ettım ve tekrar calıstırdım...ama ınanılmaz bır ses gelıyordu motordan neyse kaputu actım dayanılmaz bır koku ve hemen kapattım...evet kedı motora gırmıs ve parcalnmıstı...servıse kendımı zor attım servıste abı ınsallah kayıslar subaplara gelmemıstır dedıler 5 bın tlye kadar yolu var falan tabı moral benım eksı 1000!!!!

neysekı temızleyınce alternator kayısının koptugunu gorduk bılyelerıyle beraber ıscılık dahıl 189 tl tuttu...e buada bıde parca yokmus sıparıs ettık 3 gun sonra p.tesı gelıcekmıs salı sabaha boya koruma ıcın randevu almıstım yanı salı oglene kadar araba yok!!! bıde bana neden hayvan sevmıyorsun dıyorlar nasıl seveyım (((tabıkı saka bı yana kedı ıcınde uzuldum ama bence sızde calsıtırmadan bı bakın derım motora...
    geçmiş olsun ancak servis kayışlar süboplara gelmemiş diyerek talihsiz, cahil saçma sapan bir açıklama yapmış. kopsa kopsa v kayışı kopar v.s.. sübopların eğilmesi için kedinin motor kulağını söküp triger kayışı muhafazasını sökmesi gerekir...

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

kedi köpek ezmede üstüme tanımam rekor bendedir herhalde hergun ya bır kedi ya bir kopek kesiyorum. Tabi trenle puntoyla degil gercekten cok kotu bisey bir canı almak her yasadgmda o vıcdan azabını cekıorum
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

engin sözen
    easozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 31

Geçmiş olsun.Kedilerde Fiat Otomobillere hasta olmalı.Benim Puntonun üstünde hergün Bir kedi dolaşıyor.Tırnakları felaket boyayı çiziyor.Bıranda aldım onuda delmişler...

caner eminoğlu
    caner_ege - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 165

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi köpek ezmede üstüme tanımam rekor bendedir herhalde hergun ya bır kedi ya bir kopek kesiyorum. Tabi trenle puntoyla degil gercekten cok kotu bisey bir canı almak her yasadgmda o vıcdan azabını cekıorum
    katil tren makinisti )))

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

benim arbanın altında 4 5 kedi dün akşam gördüm yağmurdan kaçmışlar sanırım ama tuhaf tuhaf sesler geliyodu kovucaktımda dedim neyse yazıktır Baktım miaaav miaav miaaaaaaaaavv falan filan abartmıyorum rahat 5 kedi vardı belki daha fazla

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Gecmis olsun abi.. Yine de ucuz atlatmis sayilirsin.. Kedinin ki de can tabi ben de cok severim ama bu gibi durumlarda yapilabilecek birsey yok.. Bazen benide cileden cikariyorlar..

Sent my iPhone using
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

sıcak yeri bulmuşlar parti veriyorlarken ani baskınla kedicikleri rahatsız etmişsin. içinden biride bu kadar olmaz diyerek intihar ettmiş.

şaka bi yana geçmiş olsun. yazdığın gibi günahının bedelini servise bırakmışsın.

Umut G.
    The End - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 46

Engin büyük geçmiş olsun Hemşehrim, Allah daha kötüsünden saklasın. Bizim burdaki kediler için en uygun yer araçlarımızın sıcak motor blokları altı. Ama suç sende adamlar tamda sıcak bir atmosfer yakalamışken partiyi yarıda kesiyorsun

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

sanada kediyede yazık olmuş

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon