walla bugun 2.el birinde wardı gittim baktım görmek için içi gerçekten çok feci evodan sonra grandede evoda iç kalitesi olarak bin basar dustere benim dustere bakma sebebim yüksek ve hacım baska bişi yok asla ama soğdum sanki bugun içine binince hepten
amaç 4x4 ise evo dursun bir tane de lada niva aloff road yaparsın şahane olur...
Keyif BMW'Dir...
doğukan kardeşim sadece ncap 5 yıldız ve ncap 3 yıldız diyorum. birde özellikle yandan direkle çarpma testine dikkat et nerdeyse ikiye bölünecek ön iki koltuk yanyana geliyor hatta üst üste çıkacak diyorum başkada bir şey demiyorum.
https://www.euroncap.com/results/dac.../2011/421.aspx
Duster eski Clioların yüksek haliBeş para etmez bence.Aman diyim güzelim Evo'yu bırakıp Duster alma..
doğukan sil at kafandan bu fikri
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Doğukan eveonun pyasasını sordun ,fiyat aldın mı hiç kaç veriyolar ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
walla evoyu 2 ay önce bi kere sordum 30 a müşteri çıktı 31 dedim 30 a gidiordu kaza bela bişi yok km normal su anda 14540 hani 29 30 arası o gidio ama soğdum dün aksam üstü dustera yakından bakınca içi berbat dediğiniz gibi o yüzden kararımdan caydım ama 6 ay içinde büyük bir araca geçmek olcak niyetim yeni lineayı bi yakından görsem aklım onada gidio büyük olduüğu için
Sakınnnnnn...çok pişman olursun...suv model al tabi sorun değil ama bu asla duster olmasın...
ford c-max lar ı bir incele derim..
kesinlikle öneririm tofoşdan iyidir.
Fiat Grande Punto 2011
Ben yazacaktım siz önce davranmışsınız. Diğer araçların bu kadar sağlam olduğu bir ortamda daha zayıf araç almak çok daha riskli. Geçen yaz bir arkadaşımı ailesi ile birlikte trafik kazasında kaybettim. Daha sağlam bir araca biniyor olsalardı kurtulurlar mı diye aklımdan geçirmiyor değilim.
Teşekkürler. Allahım geri kalanlara yardımcı olur insallah.
Araç 4 yıldız almış opel meriva idi. Ön sağdan darbe almıştı. Hava yastıkları açılmamış ve emniyet kemeri kopmuştu. Yolcu ön koltukta oturan arkadaşım araçtan fırlamıştı.
Opel/Vauxhall Meriva | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
bi araba görürsün kolay ulaşırsın zor vazgeçersin. çünkü satamazsın elinde kalır![]()
dostum fiyatı ne olur hiç bilmiyorum ama fiatın jipi çıkıcak yakında uygun fiyatlı jip falan düşünüyorsan fiatı bi bekle en azından derim.duster den iyidir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri