Bugün arkadaşımla Bostancı sanayiden çıktık Bostancı köprüsünden minibüs yoluna indik onu evine bırakıcaktım,minibüs yolundan giderken bi yere uğraması gerekiyodu sağa yanaştım kaldırımın kenarına dörtlülerimide yaktım,arkadaşım indi bende gelmesini bekliyodum.

Tam o sırada şeytan dürttü heralde aynaya gitti bi anda gözüm,bi baktım yan yana iki tane minibüs her zamanki gibi yolcu kapma yarışındalar ve sağ şeritteki minibüs kapıları açık bi şekilde geliyo,gördüğüm an farkettim arabaya vurucak dedim,camı indiriyodumki aynayı kapiyim demeye kalmadan kapısıyla sol dikiz aynama vurdu.Asıldım kornaya ilerde zar zor durdu.İndi sonra geldi özür diledi etti çıkarttı bi 20 lira al abi yaptırırsın dedi.Gülsemmi ağlasammı bilemedim.Ayna kırılmadı ancak camı çıktı yerinden ve düşünce kırıldı.Bende böyle olmaz komple değişmesi gerekir belki bunun dedim.Tutanak tutalım ozaman dedi,girdim arabaya tutanak var diye biliyodum ama yoktu bulamadım.Telefon numarasını bıraktı plakasını aldım bide kimlik numarasını verdi(ne kadar işe yarar bilemem),yakınlarda oturuyomuş yarın ya da öbürgün akşam ara tutalım tutanağı buluşup dedi.

Altı üstü ayna sonuçta ama çok canım sıkıldı.Baktım motorunda bişey yok,ısıtmanın geldiği soketlerde sağlam,sadece camın değişmesi yeterli olucak gibi gözüküyo şuanda.Medos'u aradım eve gelince 30 lira dedi aynanın camına,artık pazartesi adamı ararım ulaşırsam ulaşırım yoksa gidip kendim yaptırırım.Ufacık bişey ama insanın canını sıkmaya yetiyo.

Bu trafikte en nefret ettiğim insanlar minibüs ve halk otobüsü şöförleridir.Onlara iki kere dikkat etmek gerekiyo araba kullanırken.Bundan sonra daha dikkatli olucam aman diyim sizde dikkat edin..Katilden farksızlar..