arkadaşlar yaptığım araştırma sonucu sanırım araç emotion değil, dynamic olan model..
şimdi ilk soruda sorduğum fiyat durumunu yendien sorabilir miyim.. 2006 dynamic bu parayı eder mi sizce?
arkadaşlar bu akşam karar vericem.. bilgi sahibi olanların yardımına ihtiyacım var..
2006 1.3 mjet dynamic 90hp 78.000km - 21.500 tl..
ne dersiniz?
aracı beğendiysen 3e 5e bakma bence. ama içine sinmeyen ufacık bişey dahi olsa alma derim. çok irdeleme suyu çıkar Ya Allah Bismilllah de işin rast gelsin.![]()
valla haklısın da işte ilk arabam olacağı için çok titiz davranıyorum.. aileden falan yardım almadan kendi imkanlarımla alacağım için de biraz bütçe kısıtlı..
yanlış bi iş yapmak istemiyorum o yüzden..
tecrübelilerin tecrübelerinden faydalanmak iyidir diye düşünüyorum![]()
Nazmi, S1'ler sabıkalı. City arızası yapma olasılığı daha yüksek deniyor. Sitede 1kere değiştirdikten sonra tekrar değiştirmek zorunda kalan arkadaşlarımız da var gerçi. Yıl 2012, bence daha yüksek model araçlara yönel. Sonuçta ilk aracın olacakmış, çıkabilecek problemler seni epey etkileyecektir.
kafanı karıştırmak istemiyorum ama al sana araba gibi araba madem ki ilk aracın madem ki bütçen kısıtlı al rahatına bak tabi benzinli diye şikayet etmezsen. Fiat Palio 1.2 16V EL 2004 Model 15.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82348774
yarın serviste netleşicek artık durum.. ama bu city arızası çok midemi bulandırdı.. saatlerdir onunla alakalı konuları okuyorum.. bu araçta sanırım şu ana kadar olmamış ama muhtemelen olacaktır.. masrafını falan geçtim de yolda bi anda direksiyon kitlense geçmiş olsun..
vay arkadaş, ne zor işmiş araba almak![]()
arkadaşlar bugün arabayı servise götürdük satıcı arkadaşla beraber.. servis kayıtları ve ustanın kontrolü sonucu satıcının sadece bagaj kapağı değişmiş dediği araçta sadece sol arka kapı orjinal çıktı.. 3 kapı, bagaj, 2 tampon değişmiş.. 32.000 km de iken city sorunu nedeniyle işlem yapılmış.. satıcı arkadaş da şok oldu..
sonuç olarak almadım aracı.. aramaya devam..
yardım eden, bilgi veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.. bu forum yüzünden sadece punto bakıyorum artık..
2 tampon mu,yuh,satan arkadaşın nasıl haberi olmaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri