79 hızla 154 tl ceza geldi bugün,üstelik üçer şeritli ve duble yol ve bomboş yerleşim yeri olmayan bir yol... üstelik çektikleri fotoda koca yolda 2 araba var...
79 hızla 154 tl ceza geldi bugün,üstelik üçer şeritli ve duble yol ve bomboş yerleşim yeri olmayan bir yol... üstelik çektikleri fotoda koca yolda 2 araba var...
hocam orası duble yol değil şehir içi yol. ayrımı yapalım önce.
şimdi Allah korusun bir yakınımıza şehir içindeki 3 şeritli yolda 120 ile giden bir araba çarpsa siz mahkemede hız sınırı 70 idi bu adam 120 ile gitti katletti mi diyeceksiniz yoksa koskoca yol adamın suçu yol 120 ile gitti olur böyle şeyler mi diyeceksiniz? yada yayaya çarpmayı geçelim birisi gelip aynı yolda size sol kapıdan 120 ile girse neyle o adamı itham edeceksiniz? eğri oturup doğru konuşalım.
yukarıda amerika geçmiş, bomboş yolda kavşakta "stop" yazan yerde durmayıp dönen arkadaşım mahkemeye çıktı çatır çatır cezasını ödedi. meselenin özü de önce durup sonra geçmek.
tartışmaya gerek yok 1 kere bomboş otobanda 138 ile gezici radardan ceza yedim. bomboş yolda 140 la gidiyordum, yanımdan A6'ler, E220'ler, 520'ler yardırıp geçti deyip itiraz etmedim gittim ödedim...
Konu Du Hast tarafından (28/04/2012 Saat 04:27 ) değiştirilmiştir.
hocam o yol duble yol üstelik şehiriçi değil,çevre olduğu gibi tarla boş arazi...yani beşevlerden aştiye giden yol falan değil,eryamandan gelirken girmişim... ayrıca türkiyede her yola 100 metrede bir kamera koymak lazım o halde çünkü her yerde kaza aolabiliyor... diyeceğim şu ki ş.içinde 50 olsun belli yerlerde 70 olsun ama inan bu ceza yediğim yolda 90 bile az... cezayı ödeyeceğim elbette kanuna saygımız var ama her kanun doğru değil...ş.içinde ralli yapanlara ceza kesilmezken dediğim yolda öğle saatleri olduğu halde 200 metrelik alanda ben ve bir araba daha toplam 2 araba varsa sorgulamak gerekir(fotoğrafta 200 belki daha fazla mesafeyi görüyorum) saygılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri