Çok iyi bildiğim ve sürekli dikkat ettiğim bir yer. Orayı bilmeden orayı geçen kişinin eğer sistem çalışıyorsa ceza yememe ihtimali yok. Gerçekten çok ters bir yerde.
Çok iyi bildiğim ve sürekli dikkat ettiğim bir yer. Orayı bilmeden orayı geçen kişinin eğer sistem çalışıyorsa ceza yememe ihtimali yok. Gerçekten çok ters bir yerde.
işte demek istediğim bu ben her zaman trafiğe göre akarım trafik ve o bölümde trafik böyle akıyor burdaki amaç canımızı malımızı korumak değil burası bi gelir kapısı benim kızdığım nokta bu. illa canımızı korumak istiyorsan ehliyt almayı zorlaştır binlerce acami yollarda ve yaptığım bir kazaya örnek veriyim 70 80 km arası bir hızla gidiyorum önümde bir araç var takip mesafem normal zaten yol boş ve önümde araç birden yerleri kazımaya başladı durup dururken freni kökledi tabiki ben ne olduğunu anlayana kadar sağlamca patlattım sonradan öğrendim ki acemi bir bayan şöför debriyajla freni karıştırmış onu bırakın arabanın a sından anlamıyor eğer böyle bişeyi otobanda yapsa kurtulmak mucize şimdi buna nasıl ehliyet veriyosun ve bunun gibi binlerce sürücü aramızda önce bunları önlem al sonra 80 90 gibi uygun hızlara ceza kesersin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri