Alıntı interlaced Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,
Kadran doğru mu yanlış mı bilmem ama başıma gelen birşeyi anlatayım size. Önceki aracım 2008GP henüz 70bin civarındaydı. Hiç bir oynama yoktu ayarlarında ama araç gayet bakımlı sorunsuz stabil durumdaydı. TEM Adapazarı istikametinde Sapanca civarında koptum gidiyordum. Hız 165 idi.Arkamdam selektör yapa yapa benden epey hızlı bir Mercedes B, sol şeridi boşaltmamı isteyerek yaklaştı bana. Ben de tam dikiz aynamdan ona bakıyorum. Birden olmayacak şey oldu. Park sırasında jant kapağını çatlatmıştım iki yerinden. Hani asılsanız elinize gelecek. Öyle geziyordum. Bu cant kapağı kop, adamın ön cama yapıştı el kadar bi parça. Amcam nasıl sinirlendi hırslandı. Bişey attım felan sandı herhalde camdan. Ölümüne geliyo üstüme. Benim de acelem var. Keyfi basmıyorum. Dedim şimdi durcan anlatıcan. Adam zaten barut. O sırada anlıyacak anlamayacak. Ya da ikinci bir yol daha var, basacan kaçacan. İlk ve son kez böyle abandım. 5500devir, 195km, 23litre anlık tüketim. Merso toparlanamadı. Kovalamaca 5dk kadar sürdü, ama bir eli kornada bir eli selektörde. Ölümüne geliyor. Punto hayatımı kurtardı Sonra amcam kayboldu gitti 41 plakalıydı.
stock 1.3 75 hp de 5500 devir mi gördünüz?