Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsterseniz motora NOS basın bir aracın mekanik olarak yürüyeninde yani sanzumanında falan modifikasyon yapmazsanız aracınız isterse 75 hp olsun isterse 175 aynı motor aynı sanzuman aynı devirde göreceği süratler aynıdır. Yani herkes 4000 devirde cok daha az surat görüyorsa ya sizin kadranınız arızalıdır ya da sanzumanınız orjinal değildir. 2x2=4 gibi bişeydir bu değişmez. hee siz benim sanzumanın orjinal ama ben 4000devirde 220 yapıyorum kadranımda arızalı değil diyosanız kendinizi kandırıyosunuz demektir. O surati yaparken aynı zamanda bir navigasyon cihazında da kontrol edersiniz yanıldıgınızı gorursunuz ve eger mumkunse tekrardan video cekin ancak videoda navigasyon cihazıda gözüksün lütfen
neden bu kadar uzatıyorsun ki ? adam bastım dediyse basmıştır koca adamın yalan söyleyecek hali yok basit bir hız için 220 bassa bize ne 260 bassa ne olacak madalyamı vericekler ? 100-120 arası bana yeterlidir dahası bence gereksiz milin üzerinde gidiyoruz 120 den sonra volvo bile ne hale geliyor ki altımızdaki araç ekonomi için yapılmış b sınıfı bir araç.bide arkadaşa videoya çekerken navide gözüksün demişsin adam çekerken Allah korusun kaza yapsa sonra vicdan azabı duymaz mısın ?