çok para cidden tomtom, ama oraya baska bi sey uydurmak için deck satın alıp ugrasmak lazım. 70£ gibi bi fiyatı vardı sanırım sadece deck in..
arkadaşlar blueme tomtom on hazırlık için dunya para ödedim bugun servis bana ellerinde tomtom olmadıgını söylüyor. ayrıca yurt dışından 1 ayda geliyormuş ve 1200 tl fiyat çekiyorlar sadece bi ekrana. Abimde accent blue var adamlar komple navigasyon yaptı hyundai teyp sokuldu komple deişti vs sadece 1300 lira. Fiat resmen soygun yapıyor bu konuda. bu tomtom denen illet yerine araçtaki sokete başka navigasyon uydurabilirmiyiz ve tomtom denen şeyin özellikleri nedir ekstra arac ile uyumlu katkılarımı var . teşekkürler...
çok para cidden tomtom, ama oraya baska bi sey uydurmak için deck satın alıp ugrasmak lazım. 70£ gibi bi fiyatı vardı sanırım sadece deck in..
bugün servisi aradım,konustuktan sonra tomtomunuz var mı diye sordu,ben yok dedim,tam birşey diyecekti ama lafını böldüm sistemide yok active benim araç dedim kapadım. Neden böyle birşey yaptım bende bilmiyorum
kampanya falan mı var acaba
tom tom iğrenç bir alet.hsritası bile 5 para etmez teleatlas.blue me varsa aracınıza eco drive güncellemesini yapın usb yi takın bütün sürüş verileriniz kaydedilecek.piyasadaki 300 tllik tomtomda tek farkı dock+eco drive,,
eco drive ı çözdüğümüze göre dock için değmez 1200 tl
Tomtom iğrenç keşke almasaydınız onu
ecodrive kullanmak için önce fiat sitesinden ecodrive bölümünü inceleyin. programı indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra bir usb bellek takın. program usbnin içine bir dosya atıyor. sonra seyahatlerinizden önce usbyi araca takıyorsunuz. seyahat süresince veriler kaydediyor. sonra bilgisayara takıp programı açınca verileri programa aktarıyor. size sürüşle ilgili daha az yakıt vs. bilgiler veriyor. tomtom navigasyon bunu anlık yapıyor bildiğim kadarıyla. vites geçişleri için uyarıyor diye biiyorum. ama dock nedir arkadaşlar onu ben bilmiyorum.
2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo
tomtom navigasyonların harita yazılımını teleatlas firması yapıyor ve çok zayıf bir harita yazılımı var.
piyasada ki pek çok navigasyon basarsoft firmasının haritasını kullanıyor.basarsoft %100 yerli ve çok başarılı.ayrıca tom tomun içindeki yazılım pimo yazılımlara göre basit bir yazılım tom tom piyasa şartlarına göre çok pahalı ve ortalamanın altında cihaz
peki bu dock denen şeyi satın alabiliyormuyuz navigasyon sabitleme bide o tutacaga başka navigasyon takabiliozmu ve o navigasyon on hazırlıktaki soketin ekstra bi manası varmı illa tomtom olmak zorundamı
offf illa tomtom alcaz alcaz da ya abimdeki hyundai blue da adamlar navi taktı komple teyp sokuldu cart curt dvd dahil sesle arama vs her halt var 1500 lira ben alcam dvd bile izlenmior ya ne aptal saptal bi navigasyon bizimki ayrıca 1200 tl
1200 tl vermedim vermicemde kivanc kardes dedigin gibi baska metod denicem
bence bı sure dur alma benım gorusum abının arabasıda guzel araba ona her sey yakısır sende baska metodlara bak cok para bence
Official Fiat Blue&Me TomTom 2 | Fiat Blue And Me Tom Tom
burada 302 pound 3 aşşağı 5 yukarı fiyatlar heryerde aynı herhalde bende almayı düşünüyorum ama hep umudum fiyatlar düşer diye...
Cihazın özellikleri ile ilgili konuyu inceleyebilirsin.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...ellikleri.html
tomtom u kesinlikle bende tavsiye etmem aldım 2 hafta sonra iade ettim garmin aldım 10 numara bir ürün kesinlikle garmini tavsiye ederim..
arkadaşlar daha öncede dedim eğer aaracınızda blue me varsa fiata özel tom tomun diğer navigasyonlara göre 2 artı özelliği var.
1)çakmaktan enerji almadan ön konsoldaki yuvaya yerleştirdiğinizde çalişması kablo karmşasından kurtarması.
2)aracın yol bilgisayarı ile bağlantı kurarak verileri direk navigasyondan göstermesi
3)kablo karmaşası olmaması ve ön panelde şık görüntü oluşturması.
EKSİLERİ ;
1)Teleatlas haritasını kullandiği için çok zayf bir haritaya sahip olması.piranha,navitech,next,telefunken vb. bütün büyük firmalar yerli olan basarsoft haritasını kullanıyor.
2)diğer bütün markalar ömür boyu ücretsiz güncelleme sağlarken tomtom bu süreyi 2 yılla kısıtlıyor
3)en kaliteli navigason yazılımı primo omasına rağmen totomlar kendi basit yazılımını kullanıyor.
4)piranha nın 5inchlik HD ekran navigasyonları 200-250 TL 7inch navigasyonu 300 TL(vatan %25 indiriminde) iken bu cihaza 1200 TL vermek mantıklı deği.çünkü ekranı 4,3 inch ekranı HD değil
5)eco drive güncellemesi yaparsanız zaten sürüş verileriniz usb ye kaydediliyor.örnek 2 tane fotoyu ekledimm
arkadaşlar tomtom cihazı 1200 tl değil normalde ama bazıları fiyatı yüksek tutabiliyor pazarlık yapın derim. izmirde olan arkadaşlar var ise sarnıçta poyrazın servisinde 2nci el çok temiz 800 tl ye cihaz var ben gördüm servise gittiğimde bayağa temiz tavsiye edebilirim. haberiniz olsun cihaz için güncellemeler evet biraz sıkıntılı olabilir ama sesli kontroller falan güzel ben şahsen beğendim ama hayatta 1200 tl vermem o cihaza![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri