40 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Evolar sizce özelmi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18/06/2009
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1.580
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

    Konu

    Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evodaki müzik kalitesini ben cok begeniorum. hi-fi ses sistemi bence oldukca yeterli. ayrıca yagmur sensörü puntoda yok bayide sordum cevap olmadıgı. darbe emici kısmında %40 azalma oldugu yine bana söylenen kısım. evonun şaheser bordo döşemesi ise ne yazıkki yine yeni puntolarda klasik linea döşemesi tarzında. ben konuyu açarken ya<dıgım fikirdeyim. her aracın özel serileri olur. EVO ismi bu yuzden vardı özel seri olmasa yeni punto die isim olmaz yeni punto evo olurdu. evo kalktıysa bazı şeyler bitmiştir. unutmayın lancer yıllardır var ama özel olan lancer evoda yıllardır var.
    Sizin araç anladığım kadarıyla hi fi ses sistemli, malum 95 liklerde hi fi alınamıyor, o yüzden bende çok merak ediyorum hi fi sistemini, % 40 darbe emici azaltılma olayı anlattığınıza göre yeni punto da mı var yani evonun darbe emiş olayı yenisinden iyi öyle mi algıladım ?
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

  2. #2
    gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20/03/2012
    Yaş
    40
    Mesajlar
    632
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

    Standart

    Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin araç anladığım kadarıyla hi fi ses sistemli, malum 95 liklerde hi fi alınamıyor, o yüzden bende çok merak ediyorum hi fi sistemini, % 40 darbe emici azaltılma olayı anlattığınıza göre yeni punto da mı var yani evonun darbe emiş olayı yenisinden iyi öyle mi algıladım ?
    Evet yeni punto evonun kısılmış hali. Bayide bile sordugunuzda ki yakından samimi iseniz evonun cantından tamponuna her yonu ile daha kaliteli oldugunu döşemesinin daha iyi oldugunu söliceklerdir. Hi-fi ses sistemi ise gerçekten büyük bi fark ki hi-fi ses sistemi olmayınca puntolarda yuksek ses sorunu gerçekten var. Ben puntonun grande punto ve evodan sonra bittiğini görüyorum. Yani yenilik diye çıkan yeni punto yenilikse vay puntonun haline diyorum.
    Driven by the future

  3. #3
    cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/04/2007
    Mesajlar
    291
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

    Standart

    Ne yazık ki evo da gp de 5-6 yıl sonra stilo nun,marea nın kaderini paylaşacaktır.şu anda 2004 stilo,marea 13 milyar civarında bir paraya güçlükle satılabilirken zamanında aynı paraya alınmış bir polo veya opel astra ı 18-20 milyar arası bir paraya havada kapılmaktadır.bu gerceği herkezin kabullenmesi lazım.
    Fiat ın tutarsız politikaları ve bir turlu peşini bırakmayan kötü geçmişi şimdi olduğu gibi gelecektede ikinci el fiyatlarının belirlenmesinde rol oynayacaktır.bu gerceği gördüğüm için gecen sene gp mi sattıktan sonra bravo yerine opel astra aldım,bu sene ev aldığım için satmak zorunda kaldım ve geçen sene 39 bin e aldığım astra yı bu sene 38 bin e sattım.bravo alsaymışım vay halime.
    Bu kadar mantıklı konuştuktan sonra biraz da kalbimin sesini dinleyeceğim ve a elime ilk para geçtiğinde alacağım araba yine gp.herseye rağmen bu arabalar hastalık.yaz sonu 16-17 milyara temiz bir 1.4 fire bulursam kaçırmam ( özellikle new orleans mavi )

Benzer Konular

  1. Sizce ?
    arslan tarafından Diğer Marka Araçlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 23/02/2012, 03:18
  2. Sizce ?
    GEKIDO tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 27
    Son Mesaj: 23/11/2011, 01:58
  3. Mart teslimi Evolar Türkiye'ye girmiş.!
    evoero tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 37
    Son Mesaj: 08/03/2011, 13:38
  4. lpgli evolar garanti dışı kalmayacak
    eminecan tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 07/02/2011, 14:46
  5. faithless ft. dido klibi (evolar coşuyor) izleyin derim
    ufuk_punto tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 15/01/2011, 19:51

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com