+1
toplasan 10 kişi çıkmıyor işte bende varım ama 10 kişi olmazen az 100
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
+1
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Varım arkadaş,koyunlara inat varım!
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Ben boyutu o kadar yükseltmeden (kontak yol kapama gibi) herkes aracının arkasına sticker yapıştırsın dedim. Şu meşhur pompa tabancası bir taraflara işaret ediyor. Herkes kendi şehrinde aynı gün konvoy yapsın dedim kimse yanaşmadı. O yüzden bizden cacık olmaz. Biz geliriz nette 1-2 kelime yazarız ertesi gün unuturuz. Kendinizi boşuna üzmeyin. Ya bisiklet alın yada yaya devam edin otomobil bizler için lüks artık.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
seyhun sen tek başına yapmışsın ben tüm forum hatta diğer forumlara da duyuralım hep birlikte yapalım diyorum. Trafiği kapatırsan hem yanında destek verebilecek halkı karşına alırsın hemde polisleri...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
hertürlü..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Valla ben protestonun, kontak kapatıp otobüse binmenin işe yarayacağını sanmıyorum. Gösteri bile yaptıracaklarına inanmıyorum.Baksanıza dün 3 büyük eğitim sendikasından biri Ankaraya gelip gösteri yapmak istedi. Daha şehirlerinden çıkmadan talzikli su, boyalı su, yetmedi biber gazı yediler. PKKlılara gösterdikleri sevginin müsadenin yarısını göstermediler...
Herkes kontak kapatıp otobüse binse bu sefer otobüs biletlerine zam yaparlar. Bir şekilde soyarlar yani.
Bunun çözümü yok değil ama bizim memlekette zor uygulanır : Bence çözümü Buna sebep olanları itibarsızlaştırmak ve kamplara ayrılmamak. Bir yere bir siyasetçi gitsin hele de iktidardansa olay oluyor. Bir sürü koruma karşılama, şak şak. Geldiklerinde yüzüne bakmayın, yolda selam vermeyin, herkese davrandığımız gibi davranın da bakın böyle oluyor mu? Arkadaş konu başlığını iyi açmış. Bize müstehak. Bunu söylerken İktidar partisine oy veren insanları suçladığım düşünülmesin. Elbette herkes bir partiye verecek oyunu. Benim demek istediğim bizim siyasetçilere gereğnden fazla değer vermemiz. Bugün Akparti olur yarın chp mhp hiç farketmez. Anamızı ağlatan ağlatıyor zaten... Bunlar bu şekilde ağlatıyor. Öncekiler başka şekilde ağlattı. Sonuçta hep biz ağladık..
Tüm bunları yazarken benim de hiçbişey yapmadığımı sanmayın başbakanlığa ve akpye o kdar çok eleştiri maili attım ki artık cevap bile vermiyorlar. Bimerden artık mesajınız ulaşmadı diye direkt message failure geliyor. Kısacası beni mimlemişler. Mail bende gelince otomatikmen reddediliyorum.
https://forum.grandepuntotr.com/serb...acebookta.html
https://forum.grandepuntotr.com/serb...in-zamani.html
pek tek başıma değildi abi görüldüğü gibi uğraştık bi kaç arkadaşla fakat nafile...
ayrıca akaryakıt protestosu için yolu kapatıp,söylenen adamı(acil işi olan varsa o başka)gider döverim orda bildiğin..
yalnız ben otobüs kullanılsın demedim100-200 araç aynı zamanda 4-5 ana arterde yarım saat kontak kapatıp trafiği kapatıp sesini duyurcaksın..
stein gp gülmekten öldüm yatürkyenin acı gerçeği hakkı aradınmı teröristsin, dayaklıksın
![]()
Arkadaşlar beni yanlış anlamayın savaşımızda sonuna kadar haklıyız ama sürekli polise yükleniyorsunuz,yapmayın lütfen .Onlar verilen emri yerine getirmek zorunda.Toplanıp kafalarına göre hareket etmiyolar.İşiniz polisle değil onlara emri veren üst makamlarla olsun.Lütfen daha geniş açıdan bakmaya çalışalım.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
abicim efendi şekilde eylem yaparsak polis ne diebilir bize . ama kalkar insanları bezdirip trafıgı allak bullak edip olay kufur yaparsak polis devreye girer aksi durumda zaten polis karışmaz daha dogrusu karışamaz bile
Ben varım. Konvoy'a da katılırım, protestoya da.
Doğru haklısınız. Ancak örnek vermek gerekirse kanunlara TEM de 40 km hızla gidemezsin diye bir kanun yok, 30 punto 3 şeritli temi çok rahat kilitleyebilir. Kanuna uygun mu uygun, ses getirir mi bağimsız basın için haber niteliği taşıması lazım. Anahaber e çıkar mı, çıkartmazlar ayrı.
Arkadaslar bu sekilde gecici bir protesto yapmaktansa giderek buyuyen bir ses oluşturmak daha dogru olmaz mı? Bir soyle birsey dusunduk. Desteklerinizi bekliyoruz.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...smaktadir.html
İnsallah benzin 7 -8'i bulur ve bunun sorumluları kaddafinin sonunu bulurAMiNN
BMW 3.20d premium 184 HP
ben varım![]()
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri