Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Kim var zamma protestoya?

Doğan Can
    uLTRa GP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 242

toplasan 10 kişi çıkmıyor işte bende varım ama 10 kişi olmaz en az 100
    Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

+1
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Varım arkadaş,koyunlara inat varım!
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

irfan cuşinsa
    blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Ben boyutu o kadar yükseltmeden (kontak yol kapama gibi) herkes aracının arkasına sticker yapıştırsın dedim. Şu meşhur pompa tabancası bir taraflara işaret ediyor. Herkes kendi şehrinde aynı gün konvoy yapsın dedim kimse yanaşmadı. O yüzden bizden cacık olmaz. Biz geliriz nette 1-2 kelime yazarız ertesi gün unuturuz. Kendinizi boşuna üzmeyin. Ya bisiklet alın yada yaya devam edin otomobil bizler için lüks artık.
    2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
    2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
    2009 Gümüş Multijet active
    2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
    2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
    2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic

V.Seyhun Akar
    seysey37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850
    Edilen teşekkür: 219

Alıntı blackhawk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben boyutu o kadar yükseltmeden (kontak yol kapama gibi) herkes aracının arkasına sticker yapıştırsın dedim. Şu meşhur pompa tabancası bir taraflara işaret ediyor. Herkes kendi şehrinde aynı gün konvoy yapsın dedim kimse yanaşmadı. O yüzden bizden cacık olmaz. Biz geliriz nette 1-2 kelime yazarız ertesi gün unuturuz. Kendinizi boşuna üzmeyin. Ya bisiklet alın yada yaya devam edin otomobil bizler için lüks artık.
    Bende yaptim bunu hemde daha 3.68 ken oyle kagitla kalemle olmaz dedigimi yapmali ve indirilmezse tekrarlancak denmeli belki ozaman ise yarar bu ama 3 5kisiyle degil

irfan cuşinsa
    blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

seyhun sen tek başına yapmışsın ben tüm forum hatta diğer forumlara da duyuralım hep birlikte yapalım diyorum. Trafiği kapatırsan hem yanında destek verebilecek halkı karşına alırsın hemde polisleri...
    2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
    2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
    2009 Gümüş Multijet active
    2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
    2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
    2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic

Eray Şendil
    fiery_hunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    Y O K !
    Edilen teşekkür: 339

hertürlü..
    ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Valla ben protestonun, kontak kapatıp otobüse binmenin işe yarayacağını sanmıyorum. Gösteri bile yaptıracaklarına inanmıyorum.Baksanıza dün 3 büyük eğitim sendikasından biri Ankaraya gelip gösteri yapmak istedi. Daha şehirlerinden çıkmadan talzikli su, boyalı su, yetmedi biber gazı yediler. PKKlılara gösterdikleri sevginin müsadenin yarısını göstermediler...

Herkes kontak kapatıp otobüse binse bu sefer otobüs biletlerine zam yaparlar. Bir şekilde soyarlar yani.

Bunun çözümü yok değil ama bizim memlekette zor uygulanır : Bence çözümü Buna sebep olanları itibarsızlaştırmak ve kamplara ayrılmamak. Bir yere bir siyasetçi gitsin hele de iktidardansa olay oluyor. Bir sürü koruma karşılama, şak şak. Geldiklerinde yüzüne bakmayın, yolda selam vermeyin, herkese davrandığımız gibi davranın da bakın böyle oluyor mu? Arkadaş konu başlığını iyi açmış. Bize müstehak. Bunu söylerken İktidar partisine oy veren insanları suçladığım düşünülmesin. Elbette herkes bir partiye verecek oyunu. Benim demek istediğim bizim siyasetçilere gereğnden fazla değer vermemiz. Bugün Akparti olur yarın chp mhp hiç farketmez. Anamızı ağlatan ağlatıyor zaten... Bunlar bu şekilde ağlatıyor. Öncekiler başka şekilde ağlattı. Sonuçta hep biz ağladık..

Tüm bunları yazarken benim de hiçbişey yapmadığımı sanmayın başbakanlığa ve akpye o kdar çok eleştiri maili attım ki artık cevap bile vermiyorlar. Bimerden artık mesajınız ulaşmadı diye direkt message failure geliyor. Kısacası beni mimlemişler. Mail bende gelince otomatikmen reddediliyorum.

V.Seyhun Akar
    seysey37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850
    Edilen teşekkür: 219

Alıntı blackhawk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seyhun sen tek başına yapmışsın ben tüm forum hatta diğer forumlara da duyuralım hep birlikte yapalım diyorum. Trafiği kapatırsan hem yanında destek verebilecek halkı karşına alırsın hemde polisleri...
    https://forum.grandepuntotr.com/serb...acebookta.html

https://forum.grandepuntotr.com/serb...in-zamani.html

pek tek başıma değildi abi görüldüğü gibi uğraştık bi kaç arkadaşla fakat nafile...
    ayrıca akaryakıt protestosu için yolu kapatıp,söylenen adamı(acil işi olan varsa o başka)gider döverim orda bildiğin..

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben protestonun, kontak kapatıp otobüse binmenin işe yarayacağını sanmıyorum. Gösteri bile yaptıracaklarına inanmıyorum.Baksanıza dün 3 büyük eğitim sendikasından biri Ankaraya gelip gösteri yapmak istedi. Daha şehirlerinden çıkmadan talzikli su, boyalı su, yetmedi biber gazı yediler. PKKlılara gösterdikleri sevginin müsadenin yarısını göstermediler...

Herkes kontak kapatıp otobüse binse bu sefer otobüs biletlerine zam yaparlar. Bir şekilde soyarlar yani.

Bunun çözümü yok değil ama bizim memlekette zor uygulanır : Bence çözümü Buna sebep olanları itibarsızlaştırmak ve kamplara ayrılmamak. Bir yere bir siyasetçi gitsin hele de iktidardansa olay oluyor. Bir sürü koruma karşılama, şak şak. Geldiklerinde yüzüne bakmayın, yolda selam vermeyin, herkese davrandığımız gibi davranın da bakın böyle oluyor mu? Arkadaş konu başlığını iyi açmış. Bize müstehak. Bunu söylerken İktidar partisine oy veren insanları suçladığım düşünülmesin. Elbette herkes bir partiye verecek oyunu. Benim demek istediğim bizim siyasetçilere gereğnden fazla değer vermemiz. Bugün Akparti olur yarın chp mhp hiç farketmez. Anamızı ağlatan ağlatıyor zaten... Bunlar bu şekilde ağlatıyor. Öncekiler başka şekilde ağlattı. Sonuçta hep biz ağladık..

Tüm bunları yazarken benim de hiçbişey yapmadığımı sanmayın başbakanlığa ve akpye o kdar çok eleştiri maili attım ki artık cevap bile vermiyorlar. Bimerden artık mesajınız ulaşmadı diye direkt message failure geliyor. Kısacası beni mimlemişler. Mail bende gelince otomatikmen reddediliyorum.
    yalnız ben otobüs kullanılsın demedim 100-200 araç aynı zamanda 4-5 ana arterde yarım saat kontak kapatıp trafiği kapatıp sesini duyurcaksın..

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

stein gp gülmekten öldüm ya türkyenin acı gerçeği hakkı aradınmı teröristsin, dayaklıksın

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Arkadaşlar beni yanlış anlamayın savaşımızda sonuna kadar haklıyız ama sürekli polise yükleniyorsunuz,yapmayın lütfen .Onlar verilen emri yerine getirmek zorunda.Toplanıp kafalarına göre hareket etmiyolar.İşiniz polisle değil onlara emri veren üst makamlarla olsun.Lütfen daha geniş açıdan bakmaya çalışalım.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

abicim efendi şekilde eylem yaparsak polis ne diebilir bize . ama kalkar insanları bezdirip trafıgı allak bullak edip olay kufur yaparsak polis devreye girer aksi durumda zaten polis karışmaz daha dogrusu karışamaz bile

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Ben varım. Konvoy'a da katılırım, protestoya da.

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar beni yanlış anlamayın savaşımızda sonuna kadar haklıyız ama sürekli polise yükleniyorsunuz,yapmayın lütfen .Onlar verilen emri yerine getirmek zorunda.Toplanıp kafalarına göre hareket etmiyolar.İşiniz polisle değil onlara emri veren üst makamlarla olsun.Lütfen daha geniş açıdan bakmaya çalışalım.
    Doğru haklısınız. Ancak örnek vermek gerekirse kanunlara TEM de 40 km hızla gidemezsin diye bir kanun yok, 30 punto 3 şeritli temi çok rahat kilitleyebilir. Kanuna uygun mu uygun, ses getirir mi bağimsız basın için haber niteliği taşıması lazım. Anahaber e çıkar mı, çıkartmazlar ayrı.

mehmet baran
    cemehmetbaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 GP 1100
    Edilen teşekkür: 23

Arkadaslar bu sekilde gecici bir protesto yapmaktansa giderek buyuyen bir ses oluşturmak daha dogru olmaz mı? Bir soyle birsey dusunduk. Desteklerinizi bekliyoruz.

https://forum.grandepuntotr.com/gene...smaktadir.html

Günkut KAYA
    Av.Efe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Plaka
    48 AV 434
    Edilen teşekkür: 46

İnsallah benzin 7 -8'i bulur ve bunun sorumluları kaddafinin sonunu bulur AMiNN
    BMW 3.20d premium 184 HP

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

ben varım
    Keyif BMW'Dir...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12