abi bu konu açıldığı gün çocuğum olsa 2.sınıfa geçmiş ve 15 tatile çıkıcak olurdunasıl hortlamış bu böyle kesin plakası çalınan araba satılmıştır
![]()
![]()
geçmiş olsun..
abi bu konu açıldığı gün çocuğum olsa 2.sınıfa geçmiş ve 15 tatile çıkıcak olurdunasıl hortlamış bu böyle kesin plakası çalınan araba satılmıştır
![]()
![]()
Konu acildiginda benzin 2.5 liraymis
Sent my LG-P760 using 2
arkadaşlar aracım fiat birmot adana servisinde soyuldu.hasar onarımı için bekleyen aracımın teyp, akü vede yedek lastiği kriko takımıyla beraber çalındı.şikayetçi olmamam için birsürü vaadde bulundular ama 3 ay boyunca mücadele vere vere kullanılmış bir teyp ve akü alabildik diger çalınan lastik ve kriko takımını daha alamadım hepinizin yardımına ihtiyacım var.
Konu açıldığında ben Türkan Yamantürk Ilköğretim Okulu'nda Şube Öğretmen Kurulu kararıyla anca sınıf geçiyordum
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Çok geçmiş olsun, olayla ilgili mutlaka tutanak tutturun, Bu tür plakalar terör örgütü eylemlerinde kullanılıyor ve elde edilen istihbaratlar plaka adıyla tüm birliklere yapılıyor. Mühürlü APP plaka yapan bir tanıdığım var ihtiyacınız halinde sizi kendisine yönlendirebilirim.
Geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri