aykut kardeşim sıkışma dizel yahu bana uçak değil ya bu meret yada Nasanın keşfettiği bi halt değil ki nedir sendeki bu Dizel tutkusu tamam aracın dizel eyvallah ama aracının bakımı ağır deriz yok... aracın ikinci elde zayıf deriz yok... Aracın şöyle deriz yok böyle deriz yok ne olacak senın sonun dostum üzüleceksinnn... Sonunda şaşkına döneceksin yapma yahu... Biraz gerçekçi ol. Tamam bak katılıyorum araban şimdi az yakıyo verdiği hazzı zevki tahmin ediyorum bizde kullandık dizel. Ama o meret öle bi gün gelecek ki sana yaka silktirecek tüm iyilikleri gözünün önünde gidecek ve bana söylediklerinle çelişeceksin. o yüzden dizel konusunda bu kadar tutkulu ve ateşli olma.... Sana tavsiyem aracınıda 100000 e yakın kmlerde elden çıkar.... derim. Konuyu uzatmaya gerek yok. Ben benzinlide benzin istasyonuna bayılırım sende 4 tane ısıtma bujisine en az 100 tl bayılırsın. Bu konu uzarrrr gider... O yüzden kapat kardeşim. Tecrübeyle yaşayacaksınız bazı şeyleri tabi bazı arkadaşlara tecrübe yaşamak nasip olmayacak... Ve halaa dizel tutkularıyla devam edecekler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri