abi evimin önünde duruyor arabam daha başka nereye koyayım ki..
Printable View
geçmiş olsun kardeşim farkındayım can sıkıcı bir durum ancak takma kafana imkan varsa kapalı garaja koy derim karaktersiz insan heryerde sen dua et o plakayla guneydoguda yasamıyorsun .bu arada mümkünse autoking yerine cebinden yaptırmaya calıs cunku autokıngde resmen bıre bes katmaya basladılar.
Kardeş geçmiş olsun...
Çok gçmiş olsun.Önceki arabamın tavanına darbeli matkap ucu atmışlardı.Çok üzüldüm kafaya taktım.Boşver dert etme kafaya taktımı insan hasta oluyor.Ortalık dikkatsiz,pislik insanlarla dolu.
https://g1203.hizliresim.com/v/s/3t104.jpg
https://g1203.hizliresim.com/v/s/3t10m.jpg
can murat temiz ve yakınken ki hali,artık astara mı inmiş nereye inmiş bilmiyorum.
kardeş çok geçmiş oolsun ne yaparsın şans
Çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum Allah onlara kat kat daha fazlasını versin bunun...
Sent my Xperia Neo V using
Geçmiş olsun..Allah beterinden korusun ama gerçekten insan demeye bin şahit mahlukatlarla beraber yaşıyoruz..Her araç sahibine bir garaj şart olmuş..(imkansız tabi).
aykut geçmiş olsun,aracın pozisyonunu uzaktan çekseydin hangi şerfsizin yaptığını az çok tahmin ederdik,darbenin olduğu taraf yola bakıyorsa yoldan geçen bir kamyonun veya panelvanın kapapağıda çarpmış olabilir,yok kaldırım tarafındaysa üstüne bişey düşmüşte olabilir(ben orada olsaydım olayı az buçuk aydınlatırdım),arabaların yakıldığı bir dönemde buna fazla üzülme kardeşim,halledilmeyecek bir sorun değil,bol foto çek satarken alıcıya gösterirsin...
geçmiş olsun aykut benim bile sinirim bozuldu...
aykut boyasız olmaz bu sanki ya.tavanı folyo kaplatsan filan dicektim aslında ama,direktede var olmaz o da sanki.
çok geçmiş olsun can sıkıcı bi durum
sagolasın abi,haklısın o konuda.
Yerini şöyle anlatayım;sol tarafı duvara kapalıydı,sag tarafı ise parka dönük şekildeydi,sag ayna tarafından (yani yolcu,göçüğün oldugu yer) sokağımız geçiyor.
aynen can :(
bıraktım şimdilik böle en yakın zamanda yasemin ablanın önerdiği yere gidicem
boyası düzelsin bana yeter :)
rötuş falan yer mi sence?
büyük adilik ya cidden çok üzüldüm ama eden bulur bunu unutma kardeşim o da bi yerden bulur belasını...
geçen gün aynı köpek 2 kere arabama tostu :)
sol arkada renk atması oldu,boş koydum cidden artık. Ben yapıyorum el köpeği gelip tosuyor
geçmiş olsun kardeş buna şükür yapanı bi bulsanda.....