Valla ben protestonun, kontak kapatıp otobüse binmenin işe yarayacağını sanmıyorum. Gösteri bile yaptıracaklarına inanmıyorum.Baksanıza dün 3 büyük eğitim sendikasından biri Ankaraya gelip gösteri yapmak istedi. Daha şehirlerinden çıkmadan talzikli su, boyalı su, yetmedi biber gazı yediler. PKKlılara gösterdikleri sevginin müsadenin yarısını göstermediler...

Herkes kontak kapatıp otobüse binse bu sefer otobüs biletlerine zam yaparlar. Bir şekilde soyarlar yani.

Bunun çözümü yok değil ama bizim memlekette zor uygulanır : Bence çözümü Buna sebep olanları itibarsızlaştırmak ve kamplara ayrılmamak. Bir yere bir siyasetçi gitsin hele de iktidardansa olay oluyor. Bir sürü koruma karşılama, şak şak. Geldiklerinde yüzüne bakmayın, yolda selam vermeyin, herkese davrandığımız gibi davranın da bakın böyle oluyor mu? Arkadaş konu başlığını iyi açmış. Bize müstehak. Bunu söylerken İktidar partisine oy veren insanları suçladığım düşünülmesin. Elbette herkes bir partiye verecek oyunu. Benim demek istediğim bizim siyasetçilere gereğnden fazla değer vermemiz. Bugün Akparti olur yarın chp mhp hiç farketmez. Anamızı ağlatan ağlatıyor zaten... Bunlar bu şekilde ağlatıyor. Öncekiler başka şekilde ağlattı. Sonuçta hep biz ağladık...