saol vedat ama sadece bankaya olan borc bitti. Daha Eşe dosta olanlar var![]()
saol vedat ama sadece bankaya olan borc bitti. Daha Eşe dosta olanlar var![]()
eş dost önemlı değil babacım senı bılmeyen zaten vermezdı borc. önemlı olan kan emici banka sistemınden kendını soyutlaman bizi onların kucağına düşüren sistem utansın ne yapalım denıze düşen yılana sarılır meselesı anlayacağın ama bu yılan öyle zararsız su yılanı değil avrupa dakı gıbı bizim ülkemızdekı yılanlar hepsi son derece zehırlı ve kobra yılanıpara satıyor fırıldaklar resmı hırsız ve tefecı zıhnıyeti
Bugün kredi borcunu kapattım...Bankaya ruhsattaki rehinlidir yazısını kaldırtmak istediğimi söyledim...Bana 2 seçeneğim olduğunu söyledi:
1.seçenek : Size borcunuzun olmadığına dair yazı veririz...Bu yazıyı noterden onaylatır...Trafik şubesine gider işlemleri yaptırırsınız...
2.seçenek : Bize 10 ytl 50 ykr komisyon verir...Borcunuzun bittiğine dair yazıyı biz trafiğe göndeririz...2-3 gün sonra gider işlemlerinizi yaptırırsınız..dediler
Ben 2.seçeneği seçtim...Çünkü yukarıda arkadaşlarlar noter masrafının 37 ytl tuttuğunu söylemişlerdi... Böylece 27 ytl kar etmiş olduk...
Pazartesi trafiğe gidip ruhsattaki rehinlidir yazısını kaldırıp ruhsatı değiştireceğim..Pazartesi günü trafikte yaptığım işlem ve masraflar hakkında sizi bigilendiririm...
Konu nasrettinhoca tarafından (08/08/2007 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri