allah aşkına sonrası ne??
Sen kimsinde te allahın kastamonusundan benim durumumu bilmeden etmeden "CİDDİ DÜŞÜNMEDEN İHTİYACA GÖRE ARABA" ALMIŞIN gibi saçma bi cümle kullanıyorsun... Ben sana desem şimdi ben 2 ay boyunca gecelerce düşündüm acaba alsam bu benim için dezavantajlı mı olur avantajlı mı,diğer bi yönden çekiceğim krediyi ödüyebilir miyim,işimden kar edebilir miyim?
Niye sölüyorsam ben bunları sana...
2 hafta öncesine forumda deyim yerindeyse "ağlıyordun" arabamı çıkartamıyorum garajda yatıyor vs vs diye ben sana diyor muyum kalkmısın gitmişin araba almısın ama NEDEN almışın diye???
edit: Noldu yakılanı görünce espri sandın değil mi?? git su iç daha iyi sindirirsin hazımsızlık yapmaz sonra yaktıgın yakıt.
Konu aykut_1914 tarafından (16/03/2012 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.
al bakalım objektif olarak yorumlarmısın aşağıdaki haberi? ( devlet falan da almamıştır heralde bu kadar)
"Benzin başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarındaki artış, motorlu taşıt seçiminde vatandaşları nispeten daha ucuz yakıt kullanılan araçlara yöneltti.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Motorlu Kara Taşıtları İstatistikleri verilerine göre, Türkiye'de, 2010 yılı sonu itibariyle trafiğe kayıtlı 15 milyon 95 bin 603 motorlu kara taşıtı bulunuyor.
Türkiye'de motorlu kara taşıtlarında kullanılan yakıt türlerine bakıldığında, yıllara göre yakıt tercihinin benzinliden dizel ve likit petrol gazına (LPG) doğru önemli ölçüde bir yönelme olduğunu gösteriyor.
Araçlarda kullanılan yakıt türüne göre, 2004'te trafiğe kayıtlı 10 milyon 236 bin 357 araçtan yaklaşık yüzde 55'i benzinli araçlardan oluşurken, bu oran 2010'da yüzde 38'e geriledi.
Türkiye'de benzinli araç sayısı 2004-2010 arasında sadece yüzde 3,46 artış gösterirken, bu oran dizel yakıt kullanılan araçlarda yüzde 85,15'e, LPG'li araçlarda ise yüzde 263,10'a ulaştı.
Bu artış oranlarıyla 2004'te 3 milyon 346 bin 355 olan dizel araç sayısı 2010'daa 6 milyon 195 bin 898'e, LPG'li araç sayısı ise aynı dönemde 819 bin 7'den 2 milyon 973 bin 832'ye çıktı.
Buna karşılık en pahalı akaryakıt türü olan benzin kullanılan araç sayısında ise 2007'den itibaren düşüş görüldü. Türkiye'de 2007'de 5 milyon 980 bin 516 adet olan benzinli araç sayısı, 2010'a gelindiğinde yüzde 3,65 azalarak 5 milyon 762 bin 156 oldu."
kaynak : Tasarruflu araçlar gözde oldu - En Son Otomotiv Haberleri - HTEkonomi
PARDON ABİ YA ÖZÜR DİLERİM UCUZ SANDIM * DİZEL ALDIMPUHAHAHAA
daha da cevap yazmıyorum çünkü sanki bana içinde bir TÜH KEŞKE varmış gibi geldi... yazdıkların falan da hep o yönde çünkü sanki ULAN BENZİNLİ ALDIM HATA YAPTIM AMA BEN DİZELLİLERİ EZERİM gibi bir his var.
ÇOCUK GİBİ yoo sen yine dizel al sardırması ii oluyo demenden belli
Konu shellcininabisi tarafından (16/03/2012 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
kardeş bak az yaktığını ben kabullendim ancak biliyorum senden öğrenmeyecem bu durumu benle yarıştırma ancak bakımın ağır birader sen anlamıyosun dinlemiyosun habire yaz.... Yaz dostummmm bakımı ağır dostum. Sabaha kadar da olsa bende yazrım sıkma canını kabul edersin bi gün faturayı alınca eline.harbi lan bu adam doğru dersin...
allah aşkına senelik bakımın veya 20bin bakımın yani gireceğin ilk bakımın ne kadar?
al bak yazıyoruz işte burda direk net sayılar var indirimli 155 indirimsiz 175,20bini deviren multijet kardeşimde gelsin yazsın ne kadar verdi,sende bi 2.periyodik bakımın ne kadar onu yaz???
yok bakımı agırmışta,bi masraf çıkarsa şemsiye açılmazmışta,geçicen bunları artık bakımını yaparsan onu üzmezsen o da seni üzmez.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri