inanmıyorum ....
Ben bu 508 lere pek ısınamadım açıkçası.Tasarımı pek kişilikli gelmiyor.Kardeşi C5 daha güzel, oturaklı görünmekte.C5 i ya da amaç sportiflik ise de insigniayı 508 e tercih ederdim...
inanmıyorum ....
peugeotları severim ama 508 e kanım kaynamadı c5 daha iyi gibi geldi
opelin 1,6 dizel sorunu devam edecek gibi, hevesle beklediğim astra j sedan için 1,6 dizel motor zor gibi gözüküyor. 2012 cenevre fuarında opel standından gelen haberlerde 1,6 dizel motorla ilgili bir haber yok. 1,7 dizel motor 130 hp olarak gelecek sanırsam ama bir güzel haber fabrikasyon lpg haberleri geldi. astra ve meriva için 1,4 turbo motora lpg kiti zafira içinde 1,6 turbo cng kitli araçlar gelecekmiş.
biraz hayalkırıklığı yaşadım açıkcası kendi adıma. 1,6 cdti 130 hp astra j sedan cosmo güzel olurduplase 1,6 cdti insignia edition elegance. ama iki araçtada böyle bir motor seçeneği olmayacak gibi gözüküyor
c5 dış tasarım olarak daha iyi olabilir evet ama konfor ve özellik 508 de var ama tasarım tabiki C5Bu arada ikisinede bindim ama daha sürmek nasip olmadı o yüzden 508 diyorum
keşke fiatta bu tarz sedan 4 kapılı araç çıkarsa, şimdi fiattada linea var diyenler olmasın sakın vallahi çok gülerim
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri