SKELETER Nickli Üyeden Alıntı
Engin Bey,
Sizinde benim gibi bazen dayanamayıp ateşli şekilde tartışmaya başladığınızı biliyorum. Lakin bunlara gerek yok. Netice de fiat babamızın şirketi değil. Benzin dizel konusundaki yorumunuza gelirsek şayet, kısa bir anımı anlatmak isterim. Şehirlerarası yolda giderken kırmızı ışığı gördüm haliyle ayağımı gazdan çektim, aracın kendi ivmesi ile 110 km hızla sol şeritte gidiyorum. Hız tabiki yavaş yavaş azalıyor. Kendini bilmez magandanın biri sol şeritte jip iyle birlikte sellektör attı. Bilerek sağ şeride geçmedim netice de kırmızı da duracağız. Sağdan makas attı kırmızı da durdu. Işığı ayarladım bu kalkamadan sağından geçtim gittim. İleride yine kırmızı ışık, bu durum 3 kere tekrarlandı. Yerini de söyleyim hatta Samsun sahil yolu. Şimdi siz bu jip kullanan kişi gibi dizel araç kullanıyorsanız kusura bakmayın da benim yakıt değerlerim benzinli olarak her zaman sizden iyi olur. Ben dizel kullanayim sizin bahsini bile edemeyeceğiniz değerlere de ulaşırım.
Araba kullanmak öyle zevkli olmuyormuş diyenlere karşı da kime göre neye göre arkadaşım. Kırmızıyı göre göre gaza basıp kırmızı da frene asılmak sana göre zevktir bana göre anlamsız davranıştır. 70 le orta şeritten giden adamı sıkıştımak bana göre tacizdir