aracında kaç numara film var ? ön camdada varmı ?
cam filminden ceza yedim söktürmem için 7 gün süre verdiler. söktükten sonra da arabanın resimlerini çekip trafik tescile göstermem gerekiyormuş. eğer filmleri sökmezsem bağlayacaklarmış. sökmeyip bağlatmamam için ne yapmam gerekiyor bilen varmı
aracında kaç numara film var ? ön camdada varmı ?
Önleri söküp arkaları bırakacaksın. Yasak bişey kullanıyosun hala yasak peşindesin bazen türk milletini anlamıyorum bi bildikleri varki bu yasayı uyguluyolar. cam filmde kaza anında camı kıramıyorlar ve sürücü gözükmüyor güvenlikaçısından son derece tehlikeli aslında
bi poşet parçasını mı sökemiyorlar hayret
Cami kiramamalari bana pek mantikli gelmedi acikcasi ama iceriyi gorememe olayi dogru. Bi yasa uygulaniyorsa herkese uygulanmali eger ki adam kayiriyorlarsa arkadasin olaydan bi kacar yol dusunmesi gayet normal bence.
Film cam kaza esnasında kırılmıyor yanı olumsuz olaylarda mecvur kalınıyor camları kırmaya ve kırılmıyor tuzla buz olup o film denen yapışkanın üstünde kalıyor ve kalıp gibidonup kalıyor o şekilde bunun videosunu izlemiştim.
Ayrıcamadem çıplak gibi hissediyorsun arabanı bağlatıcan ozaman mantıklı bişey olsa insanları giydirelim deselerdi fabrika çıkışlı 4 cam kapkar çıkardı
kimsenin bişeyi sökemediği yokki anlamadım
kardeşim ben çıplak hissetme olayını kendi adıma söyledim bütün insanlara mal etmeye gerek yok bunu, o yüzden fabrikanın bütün insanları giydirmek için 4 camı kapkara araba üretmesine gerek yok ben kendi adıma konuşuyorum
film konusunda kesin bir kanun çıkarsalarda ona göre millet tedbirini alsa keşke. Yeri geliyor 1 numara film bile söktürüyorlar. Ama trafikde 3 numara kapkara arabalar görüyorum birsürü. Hatta ön camda olanlar bile var epey. Trafik polisleri tipe bakıp keyfe keder söktürüyor sankiBende taktırmak istiyorum ama kararsız kaldım.
Konu GP COSKUN tarafından (26/02/2012 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.
ben şahsen photoshoplu fotolar gönderirmbi daha nerden görckler feyyaz kardesm
kardesm benim aracın her camında film var..2 kere ceza yazmışlar habermz yok..trafikten mendi benim araç..tanıdık sayesnde kaldırdık valla.bilgisayardan sildiler olayı![]()
tanıdık trafik takipçi varsa halleder feyyaz
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
aynn kanka..arabada valide oluyor.başkaları oluyor..milletin bakması pek hoş değil..ayrıca arabayı gösteren cam filmi![]()
geçmiş olsun kardeşim. birdaha yaptırıcaksan heyet raporlu göz kusuru ayarlaman işini çözer. yapan biliyorum güneş alerjisi diye alınan bir heyet raporu alırsan göm 3 numara filmi ön cam dahil kimse bişi diyemez![]()
bunu öğrendiğimz iyi oldu teşekkürler bilgi içinçözüm bulundu
dediğin gibi polis bir arkadaşım var, trafikte tanıdıkları varmış bakalım haber gönderdik hayırlısı
aynen ya içerinin gözükmesi hiç hoş olmuyo
tamam o zaman pazartesi ilk iş o raporu almak tabi verirlerse
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri