geçmış olsun
gecmiş olsun arkadaşım önemli olan cana gelmemesi
daha önce babam değişti kasgo senede 2 cam değişiyor yanlız önemli olan aynı marka olması serviste değiştir yani
ben araç alırken coğunlukla araçların camlarına bakarım farklı marka versa o parca üzerinde odaklanırım vede coğunlukla doğru cıkar
geçmış olsun
geçmiş olsun
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. Benimde eski arabamın başına gelmişti buna benzer bır durum. Kaskodan haledıldı. Eskisinden hiçbir farkı olmuyor. Endişeye gerek yok
arkadaşlar ön camda arka camda hasarsızlık bozulmadan karşılanıyor.yalnız kasko şirketlerinin anlaşmalı olduğu cam servislerinde yapılmak kaydı ile.fiestamda başıma geldi arka cam kırılmıştı güneş sigortanın anlaşmalı cam servisinde değiştirdimmarkası olimpia ydı.yetkili serviste değiştirirsen hasarsızlık bozulur dendi sebebi orjinalin 3 kat pahallı olması.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Selam,
Yaklaşık 1 ay önce benim de ön camım kırıldı. Ropörtaja gitiğim basketbol okulunda park ettiğim yerde ön cama basketbol topu geldi sanırım. Aşağı indiğimde ön cam kırılmıştı. Yapabileceğin iki şey var. Ya serviste yaptırırsın ya da anlaşmalı camcı da. Benim kasko Yapı Kredi. Onlar serviste yaptırdığım takdirde hem bir miktar komisyon ödemem gerektiğini, hem de hasarsızlığın bozulacağını söylediler. Ben özellikle serviste yaptırmak istemiştim ki garanti olsun. Ama böyle olunca anlaşmalı servise gitmem gerekti. Ben camı Dore Glass mıydı neydi orada yaptırdım. sabah bıraktım, öğleye doğru aldım. 1 aydır bir problem yaşamadım. sadece camı takdırdıktan sonra 2 gün arabayı yıkatmayın dediler. Bir de benim kaskoda şöyle birşey var (Bilmiyorum belki hepsinde vardır) eğer orjinal cam istersen yılda bir kez değiştiriyorlar hasarsızlığı bozmadan. Ama yan sanayi taktırırsan 2 kez değişim yapabiliyosun kaskodan. Bunun dışımda senin camın durumunu bilmiyorum ama benimki için camcılar böyle 1 yılda kullansan birşey olmaz merak etme dediler. Ben biraz pinpirikli olduğum için hemen değiştirtdim. Kısacası kolay bir işlem ve iyi bir yerde yaptırırsan problem çıkma ihtimali düşük.
Konu piankhy tarafından (26/06/2007 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
StarJet Dynamic 1.4 95Bg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri