Alıntı fortune Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Motoru yeter be hacı şaka bir yanada güzel bi makyaj çaksalar iyi olur belki kasa değişikliğide olabilir 2013 te.
Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tabıkı saygı duyarım sıze ama bence golf eger dıkkat cekıyorsa trafıkte ben hıcbırsey demıyorum...bravo lav kırmızı sportstyle cam tavan arac nasıl dıkkat cekmez???tabıkı zevkler tartısılmaz ve golf dedıgınız arac ıkıncı elde bravo ya gore 10 bın tl pahalı!!! a3 zaten ust segment bana gore...

dedıgım gıbı cok mantıksız gelsede golf un dıkkat cekmesı saygı duyarım...
Yok abiler yanlış analdınız beni Bravo emin olun a3 dende golf dende hem donanım hem motor olarak eksiği yok tam tersi fazlası var sadece marka takıntısı işte yoldaki şeklinden kastım misal a3 farları ve golf farları led tasarımlı muhteşem farlar var kaliteymiş gibi duruyor ama aslında hem mjet motorun sağlamlığı hem iç tasarımı kesinlile bravo ülkemizde yolda tek tuk görünen bir araç piyasası düşük b sınıf gibi davranılıyor benim kastım buydu yoksa golf bravodan daha güzel demiyorum bravo ikisindende güzel bravoyu makyajlasalar içine multımedıa ekranı kasayı biraz daha şişirseler led farlar taksalar muhteşem olur Fakat bu ara volvoları çok sevmeye başladım ve pejo 508 leri Pejodaki olayda tam komedi bravoda skydome var mühteşem bir cam tavan 508 de parada versen tek camlı sunroff bile takmıyorlar