fosforlu yeşil![]()
Kar kış derken hasret kaldığım jantlarımı takacam geri yanlız bu yaz farklı bi renk yapayım diyorumkırmızı baydı ve herkez kırmızı yapıyor önerisi olan ?
pembe hariç öneriler kabulümdür
araç beyaz vahşi palio SR![]()
Konu ntcn 17 tarafından (11/03/2012 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.
İmza kurallarını gözden geçirdim
fosforlu yeşil![]()
Keyif BMW'Dir...
Benimde arabam beyaz,ben kaliperlere ve disklere bu yaz beyaz yaptırmayı düşünüyorum..
lacivert cok güzel olr
mor çok şık olur
Bence kaliperleri kaporta gibi görmemek, düşünmemek lazım.Uç örnekler dışında kaliperler sportifliği vurgulayan kırmızı ya da sarı renge boyanmakta.Zaten %80 de kırmızı olmakta.Bence ya bu iki renk seçilmeli ya da doğal metal rengiyle bırakılmalı.Şahsi fikrim kırmızı...
kırmızı en uygunu
Caterpillar sarı bence ben buradayım der.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
gök mavisi beyaz araca güzel gider...
Herkeze çok teşekkür ederim fosforlu yeşil benimde şu an aklıma en yatan renksarı turuncu turkuaz mavide üst sıralara oynuyor
pazar günü yapmayı planlıyorum bakalım son kararım ne olursa
![]()
gümüş yada alüminyum
Gezgin Gp.
güzel ama kırmızı olsaymış jantlarlada uyumluymuş
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Kırmızıydı zaten sıkıldım bide herkezde kırmızı vardı değişik olsun istedim gerçi bu yazda herkez bunu yapmaya başlamış![]()
o zaman değişiklik iyidir![]()
Sıkılırsam boyarım tekrar başka renge ya bakalım biraz da böyle olsunjanttaki kırmızı folyoları fosforlu yeşille değiştirmeyi düşünüyorum.
güzel olur bende boyayacaktım cesaret edemedim abs sensörü dedilerarıza ışığı yanabilir boya kaçarsa dediler
Ben puntonunkinide boyamıştım kırmızıya sorun olmamıştı25 cm uzaktan tutmak lazım boyayı.Ama benim palio active olduğu için taş gibi valla istediğini yap koç koç
![]()
![]()
Konu ntcn 17 tarafından (11/03/2012 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri