stilo kokpit
![]()
stilo kokpit
![]()
bunlar sadece görüneni ya görünmeyen tarafı ? iyi bir paylaşım
bu aracın konfor, sitil ve güvenlik paketi şuan türkiyede satışta olan arçların paketlerinden farklı, stilonun paketlerinde ekstralar çok, yani her aracın stil, güvenlik gibi paket özelliği aynı değil
ama şurası bir gerçek 1.9 stilo yu bir kere sürdükten sonra ne kadar yanıldığınızı anlayacaksınız. bence bir kere kullanmanızı tavsiye ederim
Gerçekten çok güzel görünüyor bir ara bende düşünmüştüm stilo ama 2. el vazgeçirdiaslında zevk için alınan araba da 2. eli pek düşünmemek lazım tabi birde uzun süre binilecekse.. Şu an bile aklımda ama alınırsa bence de 1.9 jtd alınır alsam kesin onu alırım. Görüntü olarak da güzel bence birkaç donunuşla (uygun jant, spoiler vs.) araç gayet spor ve güzel bir görünüme kavuşur çok da güzel olur..
stilo donanim
8 AIRBAG
ABS,EBD,ESP,ASR,MSR,HBA,EOBD
ÖN ARKA DİSK FREN
ÖN ARKA YANLARDA VE ÜSTLERDE ÇELİK BARLAR
AĞIRLIĞI 1250 kg
16'' ÇELİK JANT
ORJİNAL HIZA DUYARLI SES SİSTEMİ ( 8 hoparlör, 1 subwoofer, CD-Changer )
SOĞUTMALI ISITMALI TORPİDO,
KOLTUK ALTINDA ÇEKMECE VE EK OLARAK 2. TORPİDO
BEL AYARLI SÜPER RAHAR KOLTUKLAR
SIRT VE İLERİ GERİ KIZAKLI ARKA KOLTUKLAR
DOKUNMATİK BAGAJ KAPAĞI
ÇİFT YÖNLÜ DİJİTAL KLİMA ( KİRLİLİK SENSÖRLÜ )
HİDROLİK DİREKSİYONA EK ELEKTROHİDROLİK DİREKSİYON ( CITY FONKSİYONU )
MY CAR MENÜ İLE ARAÇ KİŞİSELLEŞTİRME
TELESKOPİK DİREKSİYON
DİREKSİYONDAN KUMANDALI NAVİGASYON,MP3,RADYO,TELEFON SİSTEMİ
ÖN ARKA PAÇALIKLAR
ORJİNAL ALARM
GÖZLÜK KABI
SPOILER
ORJİNAL ELEGANT DERİ VİTES TOPUZU
GÖĞÜSDE ALÜMİNYUM FOLYO UYGULAMASI
KROM CAM ÇITALARI VE BAGAJ ALTI ÇITASI
ORJİNAL KAPI EŞİK ÇITALARI
PARK,FAR VE YAĞMUR SENSÖRLERİ
ÖN ARKA KOL DAYAMA
SAĞ ÖN KOLTUK ARKASINDA SERVİS TEPSİSİ
ARKA KOLÇAKDA BARDAKLIK VE TEPSİ
GENİŞ İÇ HACİM
ARKA TAVAN LAMBASI
CRUISE CONTROL
BAGAJDA 12v PRİZ
GÜNEŞLİKLERDE MAKYAJ AYNALARI ( SAĞDAKİ IŞIKLI )
ORJİNAL DERİ VİTES TOPUZU
ELEKTRİKLİ ISITMALI VE DIŞ DİKİZ AYNALARI
4 CAM OTOMATİK
EOBD SİSTEMİ İLE HER TÜRLÜ ARIZA UYARISI
abi eğer satışında yaşama ihtimalin olan gecikmeyi sorun etmiceksen almak mantıklı (ne cümle oldu be). stilo zaten alıcısı az piyasada da az,uygun fiyat yazsan bile özellikle stilo arayan biri çıkmadıktan sonra satılmaz oda ne zaman çıkar allah bilir. belki aynı gün satarsın belki aylarca satamazsın...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bundan önceki aracım tek kapı stilo idi tek kelime ile süper bir araç fiatın en iyi aracı derim her noktasına kadar sonra maddi durumlar yüzünden sattım ama aklım hala onda kaldı alacaksan kesinlikle tek kapılı üstü cam tavanı al benimki sarı renkti bence en yakışılısıda o zatenama uyarayım tek kapılısının satışı çok uzun sürüyo genelde yaza doğru satabilrsin yedek parçaları ile bir anımı anlatmam gerekirse stilo adıyla 1000 tl istenen bir parçayı şimdi tam hatırlamıyorum ama (marea olabilir) başka bir fiiat modeli ile aynı olduğunu öğrendik ve 300 tl ye aldık bu bendeki en büyük soru işareti oldu belki tesadüftür ama böyle birşey geldi başıma. bende kronik sorunuu olmadı tabi o arçtada city var
ama şunu söyleyebilirim benzinli kullandım daha sonra lpg ile sorun yarattığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum .Umarım bir fikir verir biraz keyif alayım dersen şuan o fiyatlara piyasadaki en keyifli en dolu araba ve tek kapılının arka kısmıda inanılmaz geniş aklın kalmasın o konuda
1.6 benzinli motor(16V 103hp) marea/bravo ile aynıdır motorda vs parça sıkıntı o yüzden olmaz bence ancak diğer sorunlarda parça sıkıntı çıkarabilir tabii gerek temin gerek ücret olarak.
Birde bu araç piyasaya yeni çıktığında bakmaya gitmiştik 40tan fazla opsiyonu vardıyani dolusunu bulmak lazım.
bu işler biraz hastalık işi, alırken çok iyi bakıp temizini bulmak satarkende hastasını bulmak şart. onun dışında üzeceğini sanmıyorum.
mesela bende de yaklaşık 1 senedir 90lı yılların SLine hastayım. param olsa, temizine denk geldiğim an alıcam, satmak istesem işkenceye dönüşeceğini bile bile.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
benim bir arkadaşım stilo hastasıdır bi stiloyu satar başka stilo alır ve hiç birindede ne zorlanmıştır satarken nede sıkıntı çekmiştir ben puntoyu çok beğenirim o hiç beğenmez puntoyla stiloyu kıyaslamayacğını söyler hep bazen bende stilomu alsam acaba demişimdir 2 kez punto alıp sattım ikisindede aldığım paranın üstünde bi fiyata satamadım o hep 1-2 milyar üstünde satmıştır bnları laf olsun diye söylemiyorum ama durum bu keşke stilo hala üretilseydide bizde alabilseydik .
bence her arabanın alıcısı vardır. önceki arabam 2000 model alfa romeo 14.6 ts idi, trakyada kime sorsam, hangi galeriye gitsem ne satabildim, ne de takas yapabildim. ama internete bir koydum iki haftada elli kişi aradı bu sefer alıcıyı ben seçtim. artık internete koyduğunuzda alıcak olan heryerden geliyor. tabi çok tutan arabalara göre biraz daha zor olur ama yinede gider
Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2004 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 64114589
TÜVDÜRKTE TEKNİSYENİN BİLE DİKKATİNİ ÇEKMİŞ KESİN ALINMALI![]()
Şaka bir yana gerçekten dolusu temizi denk gelirse uzun yıllar binilicek bir araba ama satarken ağır gider , ama satılmaz diye bir şey yok 1-2 ucuza satarsın gider. Bence aklında kalmasın al.
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
sahibinden.com da baktım buşekilde kokpiti olan araç görmedim hep düz dü satılanlar
foto forumdan bir arkadaşın aracına aittir içi kadar dışı da güzeldir
şu stilonun linkini verinde gözümüz bayram etsin![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Valla 2.el durumu nasıl olur bilmiyorum ancak sahibindende bir ilan var aynı kişiye ait ilk ilan ile yeni açtığı ilan arasında 2 ay fark var hala satılık.
Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2004 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69097985
Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2004 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 76026117
bu tip arabalarda iş biraz şansa kalıyor. antalydada bir 96 model SL vardı araç çok düzgün duruyordu fotoğraflardan fiyatı 45000(normal seviye diyelim) civarında bir ay kadar durdu. sonra başlığa acil eklendi yaklaşık 1 ay boyunca 39500 oldu ilan. sonradan acil kalktı fiyat 41500 oldu 1 hafta geçmeden satıldı
şansta değilde kısmet diyelim, bu tip araçları ancak özellikle arayan bulur alır. oda öncelikle temiz olacak tabii yoksa çoook zor.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri