39 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Aracım bmw gibi yanladı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. 26/02/2012, 03:13

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.

ŞAFAK ÖZTÜRK
    sfkbrtn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 233

Alıntı SchweppeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır göster her konuda otomotivde tanıdığımın olduğunu belirttiğim mesajı sana 4 adet jant hediye etcem istediğin jantları alcam istersen orjinal OZ alcam. Özel mesajda atabilirsin
    #9 Yukarı Git
    10/02/2012, 18:27

SchweppeS
    Kamuran BİLGİN

Nereden: İzmir

Araç: GP T-Jet Sport 1.4 16V Turbo 120Bg.
    Tip: 3 Kapı
    Renk: Egzotik Kırmızı
    Kan Grubu: 0 Rh (+)

Teşekkürler: 0
    27 mesajına 29 kere teşekkür edilmiş

Alıntı:
    oz.frkn´isimli üyeden Alıntı
    türkiyede pek piyasası olmayan yedek parçası pahalı bir araç diye bilirim. alfa romeoda denince aklıma gelen tek şey 159

İzmirde alfa teknik serviste tanıdığım var akraba aslında 3. sanayide. Yedek parçasının benim tjetten ucuz olduğunu söyledi Çünkü tjetlerin parçaları normal puntolardan pahalı.

Tutulmama satamama konusunda haklısınız satışı kolay olmaz alınca ama tjetinde ondan farkı yok tek kapı tjette kolay satılmıyor bi honda civic gibi gitmiyo ikiside

konuyu uzatmak gibi bir niyetim yoktu ama madem ısrar ediyorsun buyur! jantlar için görüşelim

3. Bu mesajı için 2 kişi sfkbrtn'ye teşekkür etti:

Kamuran BİLGİN
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. SchweppeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 38

Alıntı sfkbrtn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    #9 Yukarı Git
    10/02/2012, 18:27

SchweppeS
    Kamuran BİLGİN

Nereden: İzmir

Araç: GP T-Jet Sport 1.4 16V Turbo 120Bg.
    Tip: 3 Kapı
    Renk: Egzotik Kırmızı
    Kan Grubu: 0 Rh (+)

Teşekkürler: 0
    27 mesajına 29 kere teşekkür edilmiş

Alıntı:
    oz.frkn´isimli üyeden Alıntı
    türkiyede pek piyasası olmayan yedek parçası pahalı bir araç diye bilirim. alfa romeoda denince aklıma gelen tek şey 159

İzmirde alfa teknik serviste tanıdığım var akraba aslında 3. sanayide. Yedek parçasının benim tjetten ucuz olduğunu söyledi Çünkü tjetlerin parçaları normal puntolardan pahalı.

Tutulmama satamama konusunda haklısınız satışı kolay olmaz alınca ama tjetinde ondan farkı yok tek kapı tjette kolay satılmıyor bi honda civic gibi gitmiyo ikiside

konuyu uzatmak gibi bir niyetim yoktu ama madem ısrar ediyorsun buyur! jantlar için görüşelim
    Her konuda gösteriyomusun ? Her konuda otomotiv sektöründe tanıdığım olduğumdan bahsetmişsin ve yazdığın mesajı silmişsin nedense ? Birde her konuda bahsettim diyelim bu seni ne ilgilendirir ? İstersem imzama yazarım otomotiv tanıdığım var diye seni ne ilgilendirir ? İLla tartışma yaratmak için mesaj yazıyosun konu dışı konuyla alakasız bilgilendirmeden uzak

ŞAFAK ÖZTÜRK
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah

Her konuda gösteriyomusun ? Her konuda otomotiv sektöründe tanıdığım olduğumdan bahsetmişsin ve yazdığın mesajı silmişsin nedense ? Birde her konuda bahsettim diyelim bu seni ne ilgilendirir ? İstersem imzama yazarım otomotiv tanıdığım var diye seni ne ilgilendirir ? İLla tartışma yaratmak için mesaj yazıyosun konu dışı konuyla alakasız bilgilendirmeden uzak
    mesajlarımı polemik yapma amacım olmadığı için sildim iş uzamasın diye,sen arabanı alırken hatırlarsan sana yardımcı olmaya çalışmıştım gereksiz yere sana yüklenenler olduğunu düşünüp üzülmüştüm özelden mesajlaşmıştık demiştim hatta imkan olsa sana yardımcı olmak isterdim diye çünkü sen bana yardımcı olacak hiçkimsem yok demiştin,bunların üzerine tanıdıklardan olduğundan bahsedince bende kendimi kandırılımış hissetim...ayrıca aksesuarla ilgili konu dışında bir tane daha bulursan yazmışsın bende bir tane daha buldum noldu jantlar?

Kamuran BİLGİN
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. SchweppeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

mesajlarımı polemik yapma amacım olmadığı için sildim iş uzamasın diye,sen arabanı alırken hatırlarsan sana yardımcı olmaya çalışmıştım gereksiz yere sana yüklenenler olduğunu düşünüp üzülmüştüm özelden mesajlaşmıştık demiştim hatta imkan olsa sana yardımcı olmak isterdim diye çünkü sen bana yardımcı olacak hiçkimsem yok demiştin,bunların üzerine tanıdıklardan olduğundan bahsedince bende kendimi kandırılımış hissetim...ayrıca aksesuarla ilgili konu dışında bir tane daha bulursan yazmışsın bende bir tane daha buldum noldu jantlar?
    sanayideki usta bulgaristandaydı bne aracı aldıktan sonra geldi galerici arkadaşım ise askerdeydi tanıdığım yok diye niye aldatayımki varken ne kadar saçma bir düşünce güldüm birde bana üzülmen yüklendikleri için garibime gitti

Orda lafın gelişi öyle geldi kendi mesajını silmeseydin görürdük neyin ne olduğunu. Her konuda belirtiyosun demişsin ayrıca cümlenin arasında geçen küçük bişey buna dikkat çekmen ilginç. her konuda göster demek istedim.

Birde şu var millet konuay bakıyo açan kamuran girip bişeyler yazma gereği hissediyo genelde %70 i konu ile yakından uzaktan alakası olmayan ban sebebi gerektiren ve kötü niyetli yazılar ama hoşuma gidiyo aslında

ŞAFAK ÖZTÜRK
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah

sanayideki usta bulgaristandaydı bne aracı aldıktan sonra geldi galerici arkadaşım ise askerdeydi tanıdığım yok diye niye aldatayımki varken ne kadar saçma bir düşünce güldüm birde bana üzülmen yüklendikleri için garibime gitti

Orda lafın gelişi öyle geldi kendi mesajını silmeseydin görürdük neyin ne olduğunu. Her konuda belirtiyosun demişsin ayrıca cümlenin arasında geçen küçük bişey buna dikkat çekmen ilginç. her konuda göster demek istedim.

Birde şu var millet konuay bakıyo açan kamuran girip bişeyler yazma gereği hissediyo genelde %70 i konu ile yakından uzaktan alakası olmayan ban sebebi gerektiren ve kötü niyetli yazılar ama hoşuma gidiyo aslında
    neyse bir daha böyle hata yapmayacağım! oldu bir kere bundan sonra hiçbir konunda adımı görmeyeceksin söz!

Kamuran BİLGİN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

neyse bir daha böyle hata yapmayacağım! oldu bir kere bundan sonra hiçbir konunda adımı görmeyeceksin söz!
    yoo ben kimseye yazmayın demiyom. Konu ile alakasız benle dalga geçilen mesaj yazmayın diyom. Öyle yazcaksanız hiç yazmayın ama doğru düzgün mesaj atılcaksa sorun yok. Burda kimseyle dalga geçmiyom aklıma ne geliyosa ne yaşıyosam onu soruyom. Bilsem sormam burda konu açıyom diye kimse bana para vermiyo sonuçta

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

jantları görelim
    salak yapmıyalım kamuran

10. Bu mesajı için 2 kişi aykut_1914'ye teşekkür etti:

Kamuran BİLGİN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jantları görelim
    salak yapmıyalım kamuran
    Ben açıklamamı yaptım ama isterse arkadaşa çabalarından dolayı jant şeklinde oto parfümü alabilirim

O değilde kendi soruma kendim yanıt vermeye çalışayım bari kimse yardımcı olcağı yok. Belkide bu yanlamanın sebebi ön lastiklerimi yeni değiştim 3 haftalık arka lastikler eski ve ayrı markalar. Belkide bu sebep oldu ondan gitti öyle araç bilemiyorum tabi ne kadar doğru