Sen atılan mesajlara bakarsan neden dediğimi millet dlaga geçer gibi mesaj atıyo " yok annen rüyandan uyan dedi" " yok gerçek konu yaşın ne " nerenle okuyosunuz mesajları anlamıyorum.
Ayrıca her açtığım konuda otomotivde tanıdıklarımın oldugundan bahsediyomuşum. Burda herkesin gözü önünde diyorum o modifiye dükkanı konusu dışındaki bi konuda bundan bahsettiğim mesajı göster sana 4 adet jant almazsam banada Kamuran demesinler ? Bekliyorum konu altına cevabını ?
Bu arada arabam hakkında bilgim yok diye bişey demdeim tjet hakkında bilgim yok dedim. Ayrıca istediğim konuyu açarım beğenmiyosan okuma kardeşim yorum yazma beğendiğin konuları oku müzik dinle oyun oyna arabanla gez benim konuma cevap yazma zorunluluğu nerden geliyor acaba millete merak ediyorum ?![]()
Konu SchweppeS tarafından (26/02/2012 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
jant dediler geldik![]()
konuya yetkili kişiler el atsa iyi olur..tartşmaya bence özelden devm edin ban yemeye gerek yok
aracın o kadar kayması normal..viraja hızlı girn el freni cekmeden atar..direksiyon kontrlüne de bağlı..yolun durumuna da bağlı..yeni yapılmış asfaltta el freniyle bile zor kayıyor araç.bazı yollar kaymak gibi belki ona denk gelmiştr
herkesi biraz daha seviyeli paylaşıma davet ediyorum
davetime icabet etmeyecek arkadaş varsa özelden ulaşsın bana
konu kilitlenmiştir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri