19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Evomda eksiklikler mi var? yardım!

cagatay aktas
    iyte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897
    Edilen teşekkür: 28

Standart Evomda eksiklikler mi var? yardım!

arkadaşlar evomu yeni yeni keşfediyorum ama bazı eksikliklermi var yardımcı olun lütfen...

araç 2011 dynamic versiyonu ve assist kit mevcut (yani alırken öyle sölemişlerdi)

1-araçta yağmur sensörü varmı yokmu hala anlayabilmiş değilim? yol bilgisayarındaki ayarlarda mevcut gözüküyor fakat yağmur yagarken çalışmıyor ayarlarında mı bi problem var anlayamadım?

2-torpido gözünün üst kısmında yolcu tarafında kırmızı ambiyans ışığın olması gerekmiyormu? (kataloglarda gördüğüm kadarıyla) öezellikle akşamları dikkat ettim benim aracımda öle bir şey yok

3-aynı şekilde ön kapı kollarında kırmızı iç aydınlatmayı da görebilmiş değilim?

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

teşekkürler

mstf ergl
    unreal123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 23

1 inci seçenege yorum yapamıcam ama 2 ve 3 ün olması gerekiyor adıda estetik iç aydınlatma diye biliyorum yoksada şaşırman FİAT politikası bu forumda ne eksikler gördük. Dedigim gibi dynamic lerde standart o iç aydınlatmalar.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

çağatay emin olmamakla birlikte sensörün aktif olması için kolu 1kere iktirmen gerekli diye forumda okumustum. Bende olmadıgı için çok dikkat etmedim ama tekrar söliyim emin değilim.
    Yine forumdan okumayla 3 numarada yok diye biliyorum,ama 2 bende bile var
    hatta tuncay abi kapı iç aydınlatma yapıp forumda paylaşmıştı

cagatay aktas
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çağatay emin olmamakla birlikte sensörün aktif olması için kolu 1kere iktirmen gerekli diye forumda okumustum. Bende olmadıgı için çok dikkat etmedim ama tekrar söliyim emin değilim.
    Yine forumdan okumayla 3 numarada yok diye biliyorum,ama 2 bende bile var
    hatta tuncay abi kapı iç aydınlatma yapıp forumda paylaşmıştı
    ya tuncay abi arka kapılara yapmıştı bende öndekilerde bile yok deli olmamak elde değil soğudum gibi biraz

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

hııı bak onu bilemedim şimdi,görür başlığı yazar kesin

Ercan V
    ervatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok

dinamiklerde ön kapılarda farlar açıkken kırmızı aydınlatma torpido yolcu tarafında kırmızı iç aydınlatma standart benim aracımda var 1 numara için bi yurum yapamam diyerleri için servise gidin tamamlasınlar

mstf ergl
    unreal123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz

vall sevdim bu servise gidin tamalasınlar lafını bence aracı eksik donanım sattıkları gereçesiyle geri iade etme yoluna gidin. ha bi lamba olsada olur olmasada olur diyede düşüne bilirsiniz yine fiat kazanır

e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

hocam (elbette öyle yapıyorsundur ama yine söyleyeyim dedim) farları tam yakınca yanıyor o estetik iç aydınlatma.. dynamiklerde kapı kollarında ve ön göğüslükte var. ama ben de dikkat ettim geçen parklar açıkken yanmıyor. sadece farlar tam açıkken yanıyor.
    Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Sensör devamlı aktif değil. Yagmur sensőrűnű açmak için silecek kolunu bir kademe çevirip ardından silecekleri bir kez calistirmak gerekiyor. Hassasiyeti için seviye ayarı var.

cagatay aktas
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897

Alıntı ervatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dinamiklerde ön kapılarda farlar açıkken kırmızı aydınlatma torpido yolcu tarafında kırmızı iç aydınlatma standart benim aracımda var 1 numara için bi yurum yapamam diyerleri için servise gidin tamamlasınlar
    aynen farları dediğiniz gibi yapıorum ama bi tık yok. acaba lambalarda bi arıza mı var diye de düşünmüyor değilim?

Alıntı unreal123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vall sevdim bu servise gidin tamalasınlar lafını bence aracı eksik donanım sattıkları gereçesiyle geri iade etme yoluna gidin. ha bi lamba olsada olur olmasada olur diyede düşüne bilirsiniz yine fiat kazanır
    aynen aracı showroomdan aldım fakatsıfır değil test araçlarıymış geri iade etme de aklımdan geçiyor. dediğiniz gibi ufak bir ayrıntı ama can sıkıcı bi durum

Alıntı shellcininabisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam (elbette öyle yapıyorsundur ama yine söyleyeyim dedim) farları tam yakınca yanıyor o estetik iç aydınlatma.. dynamiklerde kapı kollarında ve ön göğüslükte var. ama ben de dikkat ettim geçen parklar açıkken yanmıyor. sadece farlar tam açıkken yanıyor.
    yok hocam tık yok malesef

Alıntı Ardevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sensör devamlı aktif değil. Yagmur sensőrűnű açmak için silecek kolunu bir kademe çevirip ardından silecekleri bir kez calistirmak gerekiyor. Hassasiyeti için seviye ayarı var.
    dediğiniz gibi yapıp tekrardan bi deneyim

Kubilay Kubilay
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. puntor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777
    Edilen teşekkür: 88

Kesinlikle araban eksik donanımda o zaman kardeş.hemen servise yada aracı aldığın bayiiye git ve göster yada bişey eksikk.....Bu iş önemli.......

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

Size yapılan büyük bir ayıp.Fiatın yağmur sensörü ve cruse control kullanımı bence çok pratik değil, belki yağmur sensörünü devreye alamamış olabilirsiniz, arkadaşlarda belirtmiş dinamiklerde aydınlatmalar standart, assist kit varsa cruse control ve kararan dikiz aynası mevcuttur umarım? Hakkınızı arayın, çok geçmiş olsun...

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Öncelikle hayırlı olsun. Aracınız yeni Punto 2012 mu? Yoksa Evo'mu ?

Çünkü Yeni Puntoda Estetik iç aydınlatma diye bir olay yok... FIAT bunuda çaldı.

Eğerki sinyal kolu altında bir kol daha varsa o Cruise kontroldür, Ve yağmur sensörü vardır.

Estetik iç aydınlatma farlar yada parklar ile devreye girer ve yanar

Kapı kollarındaki aydınlatma kontak çevrilince sürekli yanar

Ben arka kapılarada cam açmadan çektirdim oradada sürekli yanıyor.
    Konu 1ocak2011 tarafından (25/02/2012 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.

Kubilay Kubilay
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. puntor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777
    Edilen teşekkür: 88

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çünkü Yeni Puntoda Estetik iç aydınlatma diye bir olay yok... FIAT bunuda çaldı.

Eğerki sinyal kolu altında bir kol daha varsa o Cruise kontroldür, Ve yağmur sensörü vardır.

hatta kontağı kapattığınızdada yanıyor taki kapıyı açıp dışarı çıkana kadar. kapıyı açtığınızda estetik iç aydınlatma sönüp yol bilgisayarınınoradaki ışıklandırma yanıyor.Bu detay beni kudurttu kim düşündüyse iyi düşünmüş mükemmel olmuşş.... Bu evolar harbi üstüne kattı yaaa...

KENAN YALÇIN
    kartal3520 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 19

2011 EVO da yağmur sensörü ve cruse kontroll bir paket dahilinde.Ben aracı alırken ESP paketini ve bu paketi ekletmiştim.Araçta kapı kollarında ve gögüslüğünde estetik aydınlatma var.Aracınızın modelinden ve donanımından emin misiniz,bana biraz garip geldi.....

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Araçlar yırtdışından gelirken uyku modunda geliyor,birçok özellik çalışmıyor,satışa sunulmadan önce veya teslimat sırasında bilgisayara bağlayıp bazı özellikleri açıyorlar,estetik aydınlatma gibi ilave donanımlarda bunun içinde,ben aracı alırken bayideki aracı almıştım,bu özellikler çalışmıyordu,aracı teslim etmeden önce bütün donanımları aktif hale getirip verdiler,servise bu şekilde söyleyin,bilgisayara bağlayıp test yapsınlar...

cagatay aktas
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897

Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size yapılan büyük bir ayıp.Fiatın yağmur sensörü ve cruse control kullanımı bence çok pratik değil, belki yağmur sensörünü devreye alamamış olabilirsiniz, arkadaşlarda belirtmiş dinamiklerde aydınlatmalar standart, assist kit varsa cruse control ve kararan dikiz aynası mevcuttur umarım? Hakkınızı arayın, çok geçmiş olsun...
    dediğiniz gibi cruise control kararan dikiz aynası mevcut. ama aydınlatmalarda tık yok malesef

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yok araç evo 2011 cruise control var. ama dediğim gibi tuncay abi aydınlatmalarda ne kapı kolunda ne de torpido üstünde hiç bişey yanmıyor. bunlar ufak şeyler aslında ama henüz 2 haftalık aracımdan soğudum

Alıntı kartal3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 EVO da yağmur sensörü ve cruse kontroll bir paket dahilinde.Ben aracı alırken ESP paketini ve bu paketi ekletmiştim.Araçta kapı kollarında ve gögüslüğünde estetik aydınlatma var.Aracınızın modelinden ve donanımından emin misiniz,bana biraz garip geldi.....
    Alıntı USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçlar yırtdışından gelirken uyku modunda geliyor,birçok özellik çalışmıyor,satışa sunulmadan önce veya teslimat sırasında bilgisayara bağlayıp bazı özellikleri açıyorlar,estetik aydınlatma gibi ilave donanımlarda bunun içinde,ben aracı alırken bayideki aracı almıştım,bu özellikler çalışmıyordu,aracı teslim etmeden önce bütün donanımları aktif hale getirip verdiler,servise bu şekilde söyleyin,bilgisayara bağlayıp test yapsınlar...
    belkide dediğiniz gibidir bilmiyorum ama vaktim olduğu ilk zaman servisle bu işi görüşeceğim

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Aracın aynasına da bakın, üzerine açma kapama düğmesi olması lazım.Ben olsam böyle bir durumu asla kabul etmem.Dynamic diye active veriyolar.Sonuna kadar gidin ve aracı değiştirin.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

cagatay aktas
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897

evet arkadaşlar uzun bir uğraştan sonra birazda şansıma, nasıl yaptığımı anlayamadan orasını burasını kurcalayarak ışıkları hallettim sonunda