ben ona resmen ....![]()
Ben ona aşığım..... ( sanırım yeter )
ben ona resmen ....![]()
Kapı lastikleri etli olduğu için sol ön kapının zor kapanmasını sevmiyorum.Az yakmasını ve sorunsuz olmasını seviyorum.
En Sevdiğim : 1.4 benzinli bir araba için az yakışı , sınıfına göre güzel yol tutuş.
En Sevmediğim:Işıksız direksiyon tuş takımı, arabadan çıkan tıkırtılar..
en sevdiğim 3 şey blue & me,az yakıt,cekiş performansı
en sevmediğim 3 şey kapı gergi yayları gıcııır gıcııır kronik,4 üncü vitesten sonra araç yavaş yavaş hızlanıyor,aracın arka yaylarından ses geliyor hep.
en sevmediğim özelliği arabaya yeni binenlerin arka kapıyı açamaması
en sevdiğim özellik digital klima vites geçişlerinin iyi olması arabamı kullananların "ya bendemi punto alsam?"diye düşünmesi
motoru - yakıt tüketimi artı özellik benim için
insan bagaj kapağını açmak için bi tutmalık yer yapardı, açmak için şekilden şekile giriyoruz, bu olmayan özelliğede ifrit oluyorum
hosuma giden performansı ve konforu
hosuma gitmeyen yakıtı..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
herşey güzelde yakıtı çokkk
dizel auristen sonra evoma biniorum motor sesini çk fazla içeri alıyor ve rüzgar sesi cok arabada belki toyota ile kıyaslamak hata ama bunlar cok sinir edior beni
Farla tampon arasındaki açıklık hariç herşeyi hoşuma gidiyor kerata.Oda olsun olsun her güzelin bir kusur olurmuş![]()
Puntolojik
en sevdiğim özellikleri
-zengin donanımı,
-yumuşak pedal seti,
-hoş görünümlü kokpit tasarımı,
hiç sevmediğim özellikleri,
-tampon altında uzanan ve tümseklere sürten plastik uzantı,
-özellikle rampalardan kalkışta çekiş sorunu yaratan düşük beygir güçlü motor...
en sevdiğim yönü keyif verici sürüşü
en sevmediğim yonü ise cityyyy
aracımın sevdğm iki yönü var 1-sislerpolislere anlatmak zorunda kalıyoruz 2-evo siyahı rengi
ne olduğu belli değil..
Sevdiğim yönleri sürüşü zevkli, görüntüsü hoş, performansı iyi sayılır
Sevmediğim yönleri sağdan soldan gelen tıkırtılar, bagajı ufak, yakıtı çok yemesi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri